Derneğin 15. Kuruluş yıldönümü kutlandı

Kapaklı’da faaliyetlerini sürdüren Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 15.kuruluş yıldönümü dün düzenlenen törenle kutlandı.

Kapaklı 4.06.2013 20:19:00 0
Derneğin 15. Kuruluş yıldönümü kutlandı

 TÖRENLE KUTLANDI

Dernek binasında dün saat 11.00’da düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Kapaklı Belediye Eski Başkanlarından Enver Özel, Kapaklı CHP Belediye Başkanı aday adayı Veysel Güven, AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Sefer Demir, Mustafa Çetin, Bülent Çiftçi, Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve İnönü Mahallesi Muhtarı Sabahattin Mandalı ve dernek üyeleri katıldı.
 

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Düzenlenen törende konuşan Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Arıcı, hiçbir siyasi amaç ve beklenti içerisinde olmadıklarını, sadece fakir insanlara yardım etmek amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, düzenlenen kutlama programına katılan herkese teşekkür etti.
 

AMAÇ YARDIM YAPMAK

Arıcı, kuruluş amaçlarının topluma, çevreye ve üyelerine yardımlar yapmak olduğunu vurgulayarak “Bu güne kadar 6 genel kurul gerçekleştirdik. Kurulduğumuz günden günümüze kadar 521 aileye yardımda bulunduk. Nakdi yardımlarımızın miktarı 55 bin 263 TL’dir. Bunun yanında kırtasiye, giyim, ilaç ve gıda yardımları da büyük miktarlardadır. Ayrıca yapmış olduğumuz yardımları hiç kimsenin bilmemesini amaçlayarak yapıyoruz” bilgisini verdi.
 

PASTA KESİLDİ

Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da, derneğin faaliyetlerini takdirle karşıladıklarını ifade ederek “Kuruluş ilke ve amaçlarına uygun şekilde faaliyet göstermeniz nedeniyle sizleri kutluyorum Temennim bu gibi derneklerin amaçları doğrultusunda faaliyet göstermeleridir.” Dedi. Törende, 15. Yıl onuruna hazırlanmış olan pastayı Kaymakam Ayhan Bayhan ve dernek üyeleri kesti.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10