ÇTSO’ya ziyaretçi akını

26 Mayıs’ta yapılan seçimleri kazanarak geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan ve başkanlık koltuğuna oturan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya hayırlı olsun ziyaret

Çerkezköy 4.06.2013 20:52:00 0
ÇTSO’ya ziyaretçi akını

 BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİNİZ

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’yı dün ilk olarak saat 11.30’da Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve bazı meclis üyeleri ziyaret etti. Yeni yönetimin ve çalışanların güler yüzünün, ÇTSO’da bir şeylerin değiştiğinin göstergesi olduğunu belirten Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “10-0’lık bir skorla seçimleri kazanarak büyük bir başarı elde ettiniz. Seçim sürecinde bir kez olsun siyasi ayrım yapmadınız. Herkese eşit mesafede oldunuz. Sizlerin bu görevi başarıyla ifa edeceğinizden şüphem yok” dedi. Yücel yeni yönetimin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’a hayırlı olmasını temenni etti.   
 

DÜN DÜNDE KALDI

10-0’lık zaferin omuzlarındaki sorumluluk yükünü daha da arttırdığını ifade eden ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, “Seçim süresince mevcut 2 bin 700 civarındaki üyelerimizin hepsine ulaşmaya çalıştık. Bunlardan yaklaşık 100’üne iletişim bilgilerindeki eksikliklerden dolayı ulaşamadık” dedi. ÇTSO olarak artık geçmişe bakmak istemediklerini söyleyen Kozuva, “Bunda sonra ayrım yapmadan bütün üyelerimiz ile birlikte başarılı bir gelecek için önümüze bakmak istiyoruz. Dün dünde kaldı” dedi.
 

SAHAYA HAKİM OLMAK İSTİYORUZ

Başarılı bir yönetim için sahadaki insanların görüşlerinin çok önemli olduğunu belirten Süleyman Kozuva, “Sahada yaşananlardan bihaber olursak hata yapma olasılığımız artar. Bu nedenle meslek komiteleri oluşturduk. Sahaya hakim olmak istiyoruz. Hata yapmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

15 GÜN İÇİNDE YÜKSEKOKULUN TEMELİ ATILACAK

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva saat 12.00’da ise Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve beraberindeki Veliköy Belediyesi Meclis Üyelerini ağırladı. Veliköy Belediyesi olarak önceki yönetim ile iyi-kötü bazı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Hanifi Belindir, “İnşallah sizlerle çok daha güzel çalışmalara imza atabiliriz” dedi. 15 gün içinde Yüksekokul Binası’nın temelini atacaklarını söyleyen Belindir, “Sizden önceki ÇTSO Başkanı Dursun Ali Tever, bölgeye 4 yıllık bir fakülte açılması halinde ÇTSO olarak ellerini taşı altına sokacaklarını söylemişti. Aynı duyarlılığı sizden ve yönetiminizden bekliyoruz” dedi.
 

BİZ SİZİ YENİ TANIMADIK

ÇTSO seçiminin kazanılmasında herkesin emeği olduğunu ifade eden Süleyman Kozuva, “Biz sizi yeni tanımadık. Her ne kadar geçen dönemki yönetimin içinde yer almış olsak da üzerimizde biraz acemilik var. Fakat herkes çok iyi bilmelidir ki bölgemizin faydasına olacak her türlü projede ÇTSO olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız” dedi. Veliköy’ü hiçbir zaman Çerkezköy’den ayrı görmediklerini belirten Kozuva, ÇTSO meclisinde Veliköy temsilcilerinin de olduğunu sözlerine ekledi.   
 

YARDIM SIRASI BİZDE

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’nın saat 14.00’daki misafiri ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, Müzik öğretmeni Süleyman Özoğul ve Okul Aile Birliği Başkanı Emel Çinte oldu. Başkan Kozuva’ya hayırlı olsun dilekleri ileten Okul Müdürü Mustafa Türk, ÇTSO eski yönetiminin ÇTSO Lisesi’ni kazandırdığını anımsatarak, “Biz size kaliteli gençler yetiştireceğiz. Yardım sırası bize geçti. Kaliteli ve başarılı öğrenciler yetiştirerek sanayiye katkı yapacak kişileri sizlerin arasına kazandırmak istiyoruz” diye konuştu. Tekirdağ’ın en büyük ve en kalabalık okullarından birine sahip olduklarını söyleyen Türk, “Okulumuzda 1500 öğrenci var. Gelecek yıldan itibaren okulumuzu Anadolu Lisesi bünyesine geçirip SBS puanına göre öğrenciler alacağız. Sosyal ve kültürel yönden de ilçenin aktif okullarından birisiyiz” dedi.
 

GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Kozuva, “Gençlerimiz bizim için çok önemlidir. Seçimlerde büyük emek harcayan üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah dört yıllık süre zarfında Çerkezköy için çok daha güzel şeyler yapacağız” diye konuştu.
 

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na saat 14.15’te ziyarette bulunan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da Süleyman Kozuva’nın görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Bayhan, “Sevdiğimiz kardeşlerimizden Süleyman Kozuva’nın seçimleri kazanmasının ardından ziyaret gerçekleştirmek istedik. Yoğun iş temposundan ötürü ziyaretimizi bugün yaptık. Kendisine bu yeni ve önemli görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
 

İLKOKUL İSTEDİ

Ziyaretçi akınına uğrayan ÇTSO’da Başkan Süleyman Kozuva’yı saat 14.30’da da Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ziyaret etti. ÇTSO Yönetiminin kaliteli isimlerden oluştuğunu söyleyen Korkmaz, “Mevkiler gelip geçicidir. Sizler de yönetim olarak bu süre zarfında üyeleriniz için güzel çalışmalar yapmak amacıyla bu göreve talip oldunuz. Allah utandırmasın. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Korkmaz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kızılpınar’a bir ilkokul kazandırmasını istedi.
 

“ÇOK SEVİLİYORSUNUZ”

Ziyaretten dolayı Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’a teşekkür eden Kozuva, “Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz. Kızılpınar’da gerçekleştirmiş olduğumuz seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşların, yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizi çok sevdiğini gözlemledik. Ziyaretlerin ardından çalışmalarımıza başlayacağız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu süre zarfında bölgeye güzel hizmetler yapabilirsek ne mutlu bize” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10