Protestolar devam ediyor

Ülkenin dört bir yanına sıçrayan Taksim Gezi Parkı eylemlerine Çerkezköylüler kandil gecesi de Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak destek verdi. Yaklaşık 400 kişilik grubun gerçekleştirdiği protestolara i

Çerkezköy 6.06.2013 22:05:00 0
Protestolar devam ediyor

 Çerkezköy Haber - İstanbul Taksim’de Gezi Parkı’nın yıkılmaması için 9 gün önce başlayan ve tüm Türkiye’ye yayılan protestolar devam ediyor.

 

HÜKÜMETİ PROTESTO ETTİLER

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda önceki akşam saat 20.00 sıralarında toplanmaya başlayan yüzlerce vatandaş Taksim Gezi Parkı eylemi ile özdeşleşen hükümet aleyhine olan gösterilere yine destek verdi. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan protestolara katılan vatandaşlar, “Doğuda pkk terör estirirken gaz bombaları neredeydi Tayyip”, “Bir ağaç kesildi, bir millet uyandı” ve benzeri dövizler taşırken, bir yandan da “Çapulcular burada Tayyip nerede”, “Tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana”, “faşizme karşı omuz omuza”, “Şerefine Tayyip”, “Her yer Taksim, her yer direniş”, “AK Parti halka hesap verecek”, “Zıpla zıpla zıplamayan Tayyip” şeklinde sloganlar attılar.
 

SLOGANLAR ATARAK GERİ DÖNDÜLER

Dışarıya çıkamayan vatandaşlar ise evlerinin balkon ve pencerelerinden, tencere ve kapaklara çatal kaşıklar ile vurarak eyleme destek verdi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki protestonun ardından Narin Kavşağı’na doğru yürüyen vatandaşlar burada evlerine dağılırken, Kapaklı’dan gelerek protestolara destek veren yaklaşık 200 kişilik grup sloganlar atarak Kapaklı’ya geri döndü.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

  

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10