Tatlı Kardeşler Kıraathanesi, hizmete açıldı

Çerkezköy’de uzun yıllardır esnaflık yapan ve Çerkezköy Tatlı Kardeşler Organizasyon’un sahibi Kenan Tatlı Gazi Osman Paşa Mahallesi Şehit İlker Akkaya Sokak’ta Tatlı Kardeşler Kıraathanesi??

Çerkezköy 9.06.2013 17:16:00 0
Tatlı Kardeşler Kıraathanesi, hizmete açıldı

 TÖRENLE AÇILDI

Önceki gün saat 12.30’da gerçekleştirilen açılış törenine, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış, Yusuf Acar’ın okuduğu Kur’an-i Kerim’in tilaveti ile başladı. Kur’an-i Kerim’in tilavetinin ardından işletmenin açılışını MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yaptı.
 

“EKSİKLİK GÖRDÜM”

İşletmeyi Çerkezköy’e ihtiyaç duyduğu için açtığını ifade eden Kenan Tatlı “Bu mekanı dostlarımı bir arada toplayıp sohbet etme adına ve kumar ile alkolden uzak olmak şartı ile açtık. İşyerimizde eğlence amaçlı oynanacak oyunların yanı sıra üst katımızda toplantıların gerçekleştirilebileceğimiz yerimiz de bulunuyor. Burada başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere tüm dernek ve kurumlar toplantılarını yapabilirler” diye konuştu.
 

“KİTAPLAR BUNUN GÖSTERGESİDİR”

Açılış töreninde konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak “Bu işletme sadece oyunların oynandığı bir yer olmayacaktır. Burada bulunan kitaplar da bunun göstergesidir. Bu güzel kıraathanenin herkese hayırlı olmasını dilerim” dedi. Konuşmaların ardından davetlilere ikramda bulunuldu.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10