TTV METEM, 48 öğrencisini daha mezun etti

Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesinden mezun olan 48 öğrenci, düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldılar. Merkeze ayak bastıkları günden itibaren bir k

Çerkezköy 9.06.2013 17:17:00 0
TTV METEM, 48 öğrencisini daha mezun etti

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesinden mezun olan 48 öğrenci düzenlenen törenle belgelerini aldılar.

 

48 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Önceki gün saat 17.00’da Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesi idaresi tarafından mezuniyet töreni düzenlendi. Düzenlenen mezuniyet törenine Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Yaşar, Hüseyin Erdoğan,  Halit Narin Lisesi Müdürü Fahri Candaş, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Müdürü Mervan Yıldız, Türk Tekstil Vakfı Başkanı Zeynep Vural, öğretmen ve veliler katıldı.
 

ŞARTLARINA UYGUN YETİŞTİRDİK

Okul Müdürü Tuğrul Selimoğlu mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, 4 yıllık eğitim maratonunda, gerek yönetici, gerekse alanında deneyimli usta öğretici kadro ile öğrencileri sanayinin gerektirdiği standartlarda yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti. Tuğrul Selimoğlu, “Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Tekstil Vakfının destekleri ile kurulan bu güzide merkezde ve öğrencilerimizin seçmiş oldukları alanlara göre, kendi alanında öncü sanayi kuruluşlarında eğiterek, yine sanayinin istediği standartlarda yetiştirmeye çalıştık. Vermiş olduğumuz mesleki eğitimde, her yıl bir önceki yıla göre hedeflerimizi daha da yükselterek istihdama dayalı eğitimin yanı sıra öğrencilerimizi Atatürk ilkeleri ve Türk Milletinin milli, manevi, ahlaki değerleri doğrultusunda yetiştirmenin gayreti içerisinde olduk.” diye konuştu.
 

BAHTINIZ AÇIK OLSUN

Konuşmasında mezun olan gençlerin yeni bir hayata adım atmak üzere olduklarını belirten Selimoğlu, “Bu gün sizin için farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Hayattan zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Sizler, aile sevgisi, ilgisi ve desteği ile yetişen gençler olarak buradasınız. Merkezimizde olağan üstü bir mesleki eğitim alarak, bu eğitim sürecinde sağlam dostlukların temellerini attınız. Başarılarınız, mesleki duruşunuz ve kaliteniz, sizden sonra mezun olacak olan kardeşlerinize açılacak kapıların anahtarı, sunulacak olanakların nedeni olacaktır. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olmasını diliyorum” dedi.
 

KEP FIRLATTILAR

Mezuniyet töreni okul birincisi Firdevs Zengin’in mezuniyet kütüğüne nişan çakmasından sonra bayrak flama teslimiyle devam etti. Programın son bölümünde mezun olan 48 öğrenciye ödülleri verildi. Okul Birincisi Firdevs Zengin’ in mezuniyet belgesi Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü A. Hamdi Zenginal tarafından verildi. Okul 2. sine belgesi Tekstil Vakfı Başkanı Zeynep Vural, okul 3. süne ise belgesi Milli eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından verildi.  Mezuniyet belgelerini alan 48 öğrenci kep atarak mezuniyet sevincini yaşadı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10