İkinci tura yükselen ekipler belli oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen fabrikalar arası halı saha futbol turnuvasında ikinci tur grupları belli oldu. 2 grupta 12 ekibin yer aldığı ikinci kademede gruplarınÄ

11.06.2013 00:02:00 0
İkinci tura yükselen ekipler belli oldu

Çerkezköy Haber - ÇOSB Fabrikalar arası halı saha futbol turnuvasında ikinci kademe heyecanı başlıyor.


BONY LİDER ÇIKTI 
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin bünyesindeki firmalar arasında düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının 8'incisi oynanan grup karşılaşmaların ardından tamamlandı. A Grubu’nda oynadığı bütün karşılaşmaları kazanan Bony Çorap Futbol Takımı 12 puanla grubunu lider olarak tamamladı. Grupta dokuz puanla ikinci sırayı elde eden Hema Metal Futbol Takımı ve 6 puanla üçüncü sırada yer alan  Hyosung Futbol Takımı ikinci tura yükselen ekipler oldular. Grupta son iki sırada yer alan Uğurteks Futbol Takımı ile Esselte Futbol Takımı elendiler.

MÜTHİŞ ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU
B Grubu’nda ki karşılaşmalarda büyük çekişmeye sahne oldu. Grupta oynadığı dört karşılaşmada üç galibiyet ve bir beraberlik elde eden Tübaş Futbol Takımı gruptan lider olarak ikinci tura çıkarken, Beks Çorap Futbol Takımı 7 puanla ikinci, Ototek Futbol Takımı ise averajla 6 puanla üçüncü sıraya elde ederek ikinci tura yükselen ekipler olurken, altı puan averajla dördüncü sırada kalan Elvan Tekstil Futbol Takımı ve puansız Gazioğlu Futbol Takımı ise elendi.

C GRUBU’NDA LİDER HEMA ENDÜSTRİ OLDU
C Grubu’nda ise rakip filelere 51 gol atıp dört karşılaşmasında da galibiyet ile ayrılan Hema Endüstri Futbol Takımı grubunu lider olarak tamamlarken, sadece Hema Endüstri Futbol Takımına mağlup olan kalan üç karşılaşmasını kazanan Deva Futbol Takımı ise dokuz puanla grubu ikinci sırada tamamladı. Gruptan son çıkan takım ise altı puan toplayan Hunca Futbol Takımı oldu. Barsan Futbol Takımı ise Klueber Futbol Takımı grupta başarılı olamayarak son iki sırada yer aldılar.

BROSS KAYIPSIZ
Şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Bross Tekstil Futbol Takımının lider olarak tamamladığı D Grubu’nda ise Devarge Futbol Takımı 9 puanla ikinci ve Teknogon Futbol Takımı ise altı puanla üçüncü olarak ikinci tura yükselen ekipler oldu. Oynadığı dört karşılaşmada bir galibiyet elde eden Almodo Futbol Takımı ile puansız Teknoplast Futbol Takımı elendi.

12 TAKIM MÜCADELE EDECEK
Oynanan grup karşılaşmaların ardından ikinci tur grupları da belli oldu. 2 grupta 12 ekibin yer aldığı ikinci kademede gruplarını ilk iki sırada tamamlayanlar yarı finale yükselecekler. A Grubu’nda Tübaş Futbol Takımı, Hema Endüstri Futbol Takımı, Deva Futbol Takımı, Devarge Futbol Takımı, Ototek Futbol Takımı, Teknogon Futbol Takımı yer alırken, B Grubu’nda ise Bross Futbol Takımı, Bony Futbol Takımı, Hema Metal Futbol Takımı, Beks Futbol Takımı, Hyosung Futbol Takımı ve Hunca Futbol Takımı mücadele edecek.

GÖKHAN BALIKÇI GOL KRALLIĞINDA LİDER
Gruplar tamamlanırken gol krallığında da büyük heyecan yaşanıyor. Hema Endüstri Futbol Takımının başarılı santraforu Gökhan Balıkçı 28 golle grupların en golcü oyuncusu oldu. Tübaş Futbol Takımının oyuncusu Erdal Sezgin ise 24 golle ikinci sırayı elde etti. 17 golü bulanan Bross Futbol Takımından Mehmet Sögüt üçüncü olurken, 13 golle Batuhan Şengün ve Tolga Güner yer aldı. Deva Holding Futbol Takımının oyuncusu Sinan Sarı’nın ise 12 golü bulunuyor. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10