Çorlu TSO’da Sülün dönemi

Haziran Ayı başında gerçekleştirilen Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından Çorlu TSO Meclisi; önceki gün bir araya gelerek yargı gözetiminde gerçekleştirdiÄ?

Çorlu 11.06.2013 00:09:00 0
Çorlu TSO’da Sülün dönemi

 SÜLÜN VE GÜLEROĞLU YARIŞTI

Çorlu TSO’da 45 Meclis Üyesinden; 45'inin oy kullandığı seçimde; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan adaylarından; Enis Sülün 23, İsmail Güleroğlu 21 oy aldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Enis Sülün seçildi. Enis Sülün başkanlığındaki yönetim kuruluna İsmail Köroğlu, Engin Adıgüzeloğlu, Serkan Ercili, İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Halük Perçin Bayındır, Serkant Hocaoğlu, Müslüm Kahraman ve Fatih Keskin seçildi.
 

TOBB GENEL KURUL DELEGELERİ DE SEÇİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Delegeliğine; Volkan Çelebi, Muammer Sert, Levent Bormalı, Mustafa Filiz, Selim Sücüllü, Sinan Kumyol, Atilla Gaygusuzoğlu, Yavuz Hasçelik, Ümit Kurtulmuş, Bülent Mutlu, Göksel Şahin, Yavuz Uylaş ve Serkan Üzer seçildi.
 

ÇORLU TSO DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyeliğine ise; Timur Gaygusuzoğlu, Şaban Mısırlıoğlu, Metin Harman, Abdullah Ceylan,  Muammer Kocaağa, Erkan Düzenli seçildi.
 

ÇORLU VE ÜYELERİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Seçimlerin ardından açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, girilen yolun bir sevda ve gönül işi olduğunu ifade ederek "Çorlu TSO'da  şimdiye kadar görev yapan tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir seçimdir, bu seçimin kazananı Çorlumuz olsun. Bu meclis çatısı altında meclis üyelerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte bölgemizi çok daha iyi yerlere getirmek asıl amacımızdır” dedi. Sülün, Çorlu ve üyeler için birlik ve beraberlik içinde hizmet yapacaklarına inandığını söyledi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10