Mandalı’nın torunu Arça, erkekliğe ilk adımını attı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın torunu Arça Yusuf Sucu önceki gün düzenlenen görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Kapaklı 11.06.2013 00:24:00 0
Mandalı’nın torunu Arça, erkekliğe ilk adımını attı

 İŞ VE SİYASET DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Cumartesi günü 14.00 - 24.00 saatleri arasında Kazak gölünde yapılan sünnet düğününe iş, siyaset ve cemiyet hayatından yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Arça Yusuf Sucu’nun anne-babası Arzu Mandalı Sucu-Çağdaş Sucu ile Fatma-İrfan Mandalı ve Nilüfer-Hayrullah Sucu çifti düğün boyunca misafirleri ile yakından ilgilendiler.
 

DİLLERE DESTEN BİR DÜĞÜN

Düğünde anne Arzu Mandalı Sucu ile baba Çağdaş Sucu, oğullarının bu gününü görmenin mutluluğunu yaşadı. Sünnet düğününe katılan tüm dost ve akrabalar, pasta kesildikten sonra çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Torununun bu mutlu gününü gören Başkan İrfan Mandalı torununa dillere destan sünnet şöleni yaptı.
 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Torunu Arça ile birlikte oynayarak mutluluğunu dostlarıyla paylaşan Başkan Mandalı “Allah herkese böyle mutlu günler göstersin. Bugün düğüne katılarak bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize, dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Kazak Gölü piknik alanında gerçekleştirilen sünnet düğününde 3 bine yakın davetliye yemek verildi. Arça Yusuf Sucu ve davetliler gece yarısına kadar süren sünnet düğününde gönüllerince eğlendi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10