Yıl sonu konserinde sahne alacaklar

Çerkezköy Raif Dinçkök Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri korosu, Perşembe akşamı Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda müzik ziyafeti sunacak. Yıl sonu konserleri çerçevesinde saat 20.30’da başlayacak

Çerkezköy 11.06.2013 00:26:00 0
Yıl sonu konserinde sahne alacaklar

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Raif Dinçkök Ortaokulu Öğretmen ve öğrenci koroları düzenlenecek yıl sonu gösterisinde müzikseverlerin karşısına çıkacak.

 

HALK EĞİTİM’DE DÜZENLENECEK

Perşembe günü saat 20.30’da Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenecek yıl sonu konserinde öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı korolar sahne alacak. Birinci bölümde öğrenciler Ege yöresine ait folklor gösterisini sunacaklar. Daha sonra Raif Dinçkök Ortaokulu öğrenci korosu Caddelerde Rüzgar, Yollarda Bulurum Seni, Gülpembe, Tutamıyorum Zamanı şarkılarını seslendirecek.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Programın ikinci bölümünde ise öğretmenlerden oluşan koro Kara Tren, Leylim Ley, Bülbülüm Altın Kafeste, Doyulurmu, Bağa Gel Bostana Gel, Ağlama Gözlerim, Ben Seni Sevdiğimi, Tabancanın Sapını, Turnam Başım Darda, Dramanın İçinde, Kahveyi Kavururlar, Ela Gözlüm, Babuba türkülerini seslendirecek. Öğretmenlerin ders zamanı dışında yaptıkları çalışmaların eseri olarak koro oluşturduklarını ifade eden Raif Dinçkök Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Serpecek “Okul olarak düzenlediğimiz yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz koro oluşturdular. Bu yıl düzenlediğimiz etkinlikler okulumuzun havasını değiştirdi. Okul dışında öğretmenlerimizin oluşturduğu bu koroda yer almaları bizleri çok mutlu etti. Okulları yararına sahne alacak öğretmenlerimizi teşekkür ediyorum” dedi.
 

“BÜYÜK BEĞENİ İLE DİNLENECEK”

Raif Dinçkök Ortaokulu öğretmenleri tarafından ilk kez gerçekleştirilecek konserde seslerde Ayşe Dinler, Aysen Yaşar, Canan Balibaşa, Dilek Köksal, Emine Durmaz, Fatma İller, Ece Yıldırım, Hanife Batan, Hanife Özer, Helin Çelik, Nursen Bulut, Yeşim Kocabıyık, Cemil Güngör, Emrah Yıldırım, Oğuzhan Gül, Şaban Özcan yer alırken, Divan Bağlamada Serkan Köksal, Bağlamada Mustafa Zümbül, Hüseyin Turan, Cengiz Aşkım,Namık Aydın ve Ritim’de ise Halil Kelebek yer alacak.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10