HFZ kızlarının mezuniyet heyecanı

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin ikinci Mezuniyet Töreni önceki gün 15.00–19.00 saatleri arasında okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Çerkezköy 11.06.2013 00:32:00 0
HFZ kızlarının mezuniyet heyecanı

 ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA BAĞLI NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ

Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin ikinci Mezuniyet Töreni, Okul Müdürü Mehmet Demirci’nin konuşması ile devam etti. 2009’da eğitim-öğretime açılan Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin bu yıl ikinci mezunlarını verdiğini ifade eden Demirci, “2011-2012 eğitim-öğretim dönemi sonunda 12 öğrencimizi mezun etmiştik. Bu yıl ise toplam 87 öğrencimizi mezun etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Mehmet Demirci, Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin tek amacının, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek olduğunu ifade etti.  
 

ÖĞRETMENLERİNE PLAKETLE TEŞEKKÜR ETTİLER

Okul Müdürünün konuşmasının ardından Bayrak Teslim törenine geçildi. Bu yıl okuldan mezun olan 12. sınıf öğrencileri, 11. sınıf öğrencilerine bayrağı teslim etti. Bayrak Teslim töreninin ardından 12/C Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından sınıf öğretmenleri Gözde Nur Önder’e teşekkür plaketi verildi. Mezuniyet töreninde daha sonra katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.   
 

DİPLOMALARINI ALDILAR

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri mezuniyet törenlerinde sevinç ve hüznü bir arada yaşadı. Arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşayan öğrencilerin, yeni bir hayata adım atmanın heyecan ve mutluluğu da aynı anda yaşadı. Mezuniyet Töreni’nin devamında öğrenciler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Yapılan törenle diplomalarını alan öğrenciler daha sonra hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. 
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10