Taşçı'dan yalanlama

Tarihi Kırkpınar'ın altın kemerli efsane ismi ve TGF Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Taşçı, “Yağlı Güreş'in Federasyonu olmazsa istifa ederim' yönündeki söylemleri asılsı

11.06.2013 21:10:00 0
Taşçı

 Tarihi Kırkpınar'ın altın kemerli efsane ismi ve Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Taşçı,  “Yağlı Güreş'in Federasyonu olmazsa istifa ederim" yönündeki söylemleri asılsız söylem ve dedikodu olarak yorumladı. 

 

HAK EDEN ALSIN

Kırkpınar Er Meydanı ve çayırların yaşayan efsanesi Ahmet Taşçı 652'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin hayırlı olmasını diledi. Söz konusu söylemlere ve Kırkpınar'a ilişkin Taşçı telefonla yaptığımız görüşmede özetle şunları ifade etti: "652'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu yıl altın kemer yılı. Ancak önümüzdeki yıl köklü değişiklikler olacak. Her şey daha iyi bir Kırkpınar için. Kırkpınar'ı özüne döndürmek derdindeyiz. 'Yağlı Güreş Federasyonu olmazsa görevimden istifa ederim' şeklindeki söylemler dedikodudur. Ancak Yağlı Güreş Federasyonu olmalı. 2 - 3 bin sporcusu olan yağlı güreş mevcut federasyonla idare edilemediği kanaatindeyim. Bu nedenle mutlaka Yağlı Güreş Federasyonu olmalı. Daha önce de açıkladığım gibi Kırkpınar'ı özüne çevireceğiz, tüm çabamız gayretimiz bu yönde. Bu yıl ki Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Hak eden kemeri alsın” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10