Sokaklarda değil çim sahada oynayacaklar

Veliköylü çocukların özellikle tatil dönemlerinde kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve onlara spor alışkanlığı kazandırılması amacıyla Veliköy Belediyesi tarafından beldenin muhtelif

Çerkezköy 12.06.2013 20:20:00 0
Sokaklarda değil çim sahada oynayacaklar
Çerkezköy Haber - Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, beldenin muhtelif noktalarında yapılmakta olan çim saha çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Veliköy sınırları içerisinde ikamet eden çocukların özellikle okulların tatile girdiği dönemlerde kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve futbolu sokaklarda yol ortasında değil de daha güvenli bir ortamda oynamalarını sağlamak amacıyla beldenin muhtelif noktalarında çim futbol sahası yapım çalışmaları devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Beldemizin üç noktasında çim futbol sahası yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

SPOR KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTAR
Sporun çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayan en önemli unsurlardan biri olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Veliköy Belediyesi olarak bu projeleri gerçekleştirmekteki bir diğer amacımız da çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırmak, onlara ekip ruhunu, takım çalışmasının önemini aşılamaktır” diye konuştu.

EN KISA ZAMANDA HİZMETE SUNACAĞIZ
Bahse konu projelerin gerçekleştirilmesinin gerekliliğinin farkında olduklarını ifade eden Başkan Belindir, “Geçtiğimiz ay, Veliköyspor’un altyapısından yetişen Ercan Yılmaz’ı Avusturya’nın 3. Lig ekiplerinden birine transfer ettik. Çocuklarımıza bu tür imkanlar sağlayarak, onlara yeteneklerini geliştirme ve ülkemizi başarıyla temsil etme şansı tanımış oluyoruz. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz. İnşallah çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak bu alanları çocuklarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı. 

Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10