Kale Seyahat’ten görkemli açılış

38 yıl önce ilk seferini Vize-İstanbul arasında gerçekleştiren Kale Seyahat firması hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi. Kale Seyahat, dün saat 13.00’da yapılan açılış töreninin ardından TekirdaÄ?

Çerkezköy 13.06.2013 21:11:00 0
Kale Seyahat’ten görkemli açılış

 Çerkezköy Haber - Kale Seyahat firması tarafından Tekirdağ-İstanbul seferlerini başlatılması dolayısıyla dün saat 13.00’da Tekirdağ Otogarı’nda tören düzenlendi.


REKABET KALİTEYİ ARTTIRIR
Kale Seyahat firmasının Tekirdağ-İstanbul seferleri dolayısıyla gerçekleştirilen açılış töreninden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, rekabetin olduğu yerde kalitenin de artacağını belirtti. Kalitenin artmasının vatandaşın lehine olacağına dikkat çeken Dalgıç, “Vatandaşın lehine olan her türlü çalışmayı belediye başkanı olarak desteklemek de bizim görevimiz. İnşallah festival gibi güzel günler geçirirler. Allah kaza vermesin. Vatandaşlara güzel hizmetler yapmalarını temenni ediyorum” dedi.

TEKİRDAĞ’A YABANCI DEĞİLİZ
Açılış törenine katılan Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ise Kale Seyahat firması ile gurur duyduklarını belirterek, firmanın son sistem otobüslere sahip olduğunu ve Vize gibi bir ilçeden birçok ile yolcu taşıyabilecek kapasitede olduğunu ifade etti. Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar da Kale Seyahat olarak Tekirdağ’a yabancı olmadıklarını belirterek “Biz Tekirdağ’da bugünden itibaren Kale Seyahat olarak hizmetimizi vermek üzere yola çıktık. Tekirdağ halkı bizi destekleyecek ve biz de hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu. 

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER
Açılış kurdelesini Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar birlikte kesti. İstanbul Mehter Takımı’nın gösterileri ile devam eden açılış töreninde Mehter başı tarafından yapılan dualar eşliğinde kesilen kurbanın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İLK YOLCULAR UĞURLANDI
Açılış Töreni 59 RH 444 plakalı araçla İstanbul’a ilk yolcuların uğurlanmasıyla son buldu. Açılışa Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar’ın yanı sıra Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, kooperatif başkanları ve yöneticileri ile Kale Seyahat personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10