Çerkezköy Belediyesi’ne özel eğitim programı

Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görev yapan 27 itfaiye memuru için düzenlenecek olan 'Temel İlk Yardım Eğitimi' 17–20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yetkililer bahse konu e

Çerkezköy 14.06.2013 23:45:00 0
Çerkezköy Belediyesi’ne özel eğitim programı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli 27 itfaiye memuru için 'Temel İlk Yardım Eğitimi' programı düzenlenecek.

 

EĞİTİM PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAK

Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görev yapan itfaiye memurları Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla 'Temel İlk Yardım Eğitimi' alacak. 17 Haziran Pazartesi günü 08.00-17.00 saatleri arasında Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde başlayacak olan eğitim programı 20 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek. Gerçekleştirilecek eğitimlerle doğru ve hızlı bir ilk yardım uygulamasına ulaşmanın amaçlandığını ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Her türlü kaza, çökme, patlama, mahsur kalma ve benzeri durumlarda teknik kurtarma gerektiren olaylara müdahale etmek, toplum bireylerini bilinçlendirmek amaçlanıyor” dedi.
 

SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANACAKLAR

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şube Başkanlığı tarafından görevlendirilen Ebru Albayrak Gökçe ve Hatice Altay'ın vereceği eğitimin iki grup şeklinde gerçekleşeceğini kaydeden yetkililer, pratik uygulamalarla zenginleştirilecek eğitim sonunda İtfaiye Müdürlüğü personelinin 200 ülkede geçerliliği olan 'Temel İlk Yardım Eğitim Sertifikası' almaya hak kazanacağını açıkladı.
 

2 İTFAİYE ERİ EĞİTİME KATILAMAYACAK

Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek olan eğitime tayini çıkan İtfaiye Eri Ramazan Dalçık ve acil izne ayrılan Murat İnci’nin katılamayacağını söyleyen yetkililer, İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez, İtfaiye Çavuşları Mümin Davul, Nafi Önder ve  Nedret Şahin, daimi işçiler  Engin Sargın, Mehmet Gültekin ve Cevaddin Gülden, İtfaiye Erleri Cemile Erdoğan, Hidayet Dündar, İbrahim Yiğit, İbrahim Yıldız, Fuat Aydın, Samet Gedik, İsmail Dursun, Hasan Tütüncü, Turan Kılıç, Tuncay Kukuk, Murat Koçak, Ali Macit, M. Hatipoğlu, Hilmi Altunay, Murat Kavaklı, Murat Şahin, Ersin Taşkın, Saim Yılmaz, Yaşar Erdoğan, Murat İnci ve Mustafa Erdevir’in bahse konu eğitime katılacağını ifade etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10