Çerkezköy’de ‘Gezi’ protestosu

Birkaç gün aradan sonra, Gezi Parkı Protesto yürüyüşleri Çerkezköy’de yeniden başladı. Atatürk Anıtı önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, ellerinde pankartlarla Başbakan Recep Tayyip

Çerkezköy 17.06.2013 20:24:00 0
Çerkezköy’de ‘Gezi’ protestosu

 Çerkezköy Haber –Taksim Gezi Parkı eylemine destek vermek için zaman zaman yürüyüş yapan grup, Taksim Gezi Parkı’nın polis müdahalesi ile boşaltılmasının ardından Pazar günü yeniden sokağa indi.

 

YENİDEN SOKAĞA İNDİLER

Pazar günü saat 18.00’da Atatürk Caddesi’nde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, ellerinde Türk bayrağı ve dövizlerle yürüyüş yaptı. Atatürk Anıtı önünden yürüyüşe başlayan göstericiler,  Özel Optimed Hastanesi önünden dönerek tekrar Atatürk Anıtı önüne kadar yürüdüler.
 

OLAYSIZ DAĞILDILAR

Yürüyüş esnasında grup özellikle, “Hükümet istifa, bu daha başlangıç mücadeleye devam, kahrolsun AKP diktatörlüğü, Tayyip Amerika’ya Fethullah’ın yanına, Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, gün gelecek devran dönecek, Tayyip halka hesap verecek” gibi sloganlar attı. Protestocular daha sonra Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşı’nı okuyarak olaysız bir şekilde dağıldılar. Yürüyüş esnasında emniyet birimleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.
 
 
 
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10