Arçelik’in bayan çalışanlarından Koçak’a teşekkür ziyareti

MESS ile yapılan sözleşme sonrasında Türk Metal Sendikası Çerkezköy şubesine bağlı işyerlerinde çalışan işçiler, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 20.06.2013 17:37:00 0
Arçelik’in bayan çalışanlarından Koçak’a teşekkür ziyareti

 BİRLİK VE BERABERLİĞİN ZAFERİ

Arçelik’in bayan çalışanlarından oluşan 50 kişilik bir grup önceki gün saat 17.00’da Başkan Murat Koçak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Murat Koçak,  Arçelik’ın bayan çalışanlarını sendikanın eğitim dershanesinde Şube Sekreteri Melek Tarak, Şube Saymanı Yılmaz İnce olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı. Başkan Koçak, Arçelik’in bayan çalışanlarının ziyaretinde yaptığı konuşmada, önce ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  yapılan anlaşmanın birlik ve beraberliğin bir zaferi olduğunu söyledi.
 

“MÜZAKERE MASASINDA İKNA ETTİK”

Türk Metal işçisinin birlik ve beraberlik sayesinde inanarak çıktığı zorlu yoldan zaferle ayrıldığını belirten Koçak “Görüşmeler sürecinde hiçbir maddede ödün vermedik. Altı aylık dilim için aldığımız artışla üyelerimize önemli artışlar sağladık. Planlı programlı ve disiplinli eylemlerimizle gücümüzü gösterdik. MESS’i müzakere masasında ikna ettik” dedi.
 

“AZMİMİZİN ZAFERİDİR”

Türk Metal Sendikası’nın çalışanlarla çok büyük ve mutlu bir aile olduklarını ifade eden Koçak “Ailemizin mutluluğu ekonominin de mihenk taşıdır. Bizim bu kararlı tutumumuz bütün işçi sınıfına örnek oldu. Sizlerin disiplinli  kararlı mücadele azminizle hakkımız olanı aldık. Bu sözleşme bizim birlik ve beraberliğimizin ve de dayanışmamızın kararlı tutumumuzun ve azmimizin zaferidir. Bu birlik ve beraberliğimizi her zaman daim kılalım ve bozmayalım. Birlik ve beraberliğimizi kaybettiğimiz zaman hakkımız olanı alamayız. Bu nedenle birlik ve beraberliğimizden asla ve asla taviz vermeyelim. Zaferle taçlandırdığımız bu sözleşmede elde ettiğimiz hakları Allah bizlere yemeyi nasip etsin ”dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10