Öğretmenler yılsonu yemeğinde buluştu

Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğretmenleri, 2012-2013 eğitim öğretim yılının stres ve yorgunluğunu atmak amacıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Ak Tesis’te, yemek sonrası eğlenen öğretm

Çerkezköy 20.06.2013 17:37:00 0
Öğretmenler yılsonu yemeğinde buluştu

 Çerkezköy Haber - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğretmenleri ve aileleri yılsonu yemeğinde bir araya geldi.

 

YILSONU YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Raif Dinçkök İlköğretim Okulu idaresi tarafından düzenlenen yılsonu yemeği programı, önceki akşam saat 20.30’da Ak Tesis’te gerçekleştirildi. Program, akşam yemeği sonrasında canlı müzikle devam etti. Yemek sonrasında konuşan okul Müdürü Mervan Yıldız, yoğun geçen bir eğitim ve öğretim dönemi sonrasında hep bir arada stres atmak adına böyle bir program düzenlediklerini belirtti. Yıldız, “Yoğun iş temposuyla birlikte 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını geride bıraktık. Bir arada stresimizi atmak adına bu programı düzenledik. Katkısı olan arkadaşlarımı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Gelecek dönemde Raif Dinçkök İlköğretim Okulu’ndan ayrılacak öğretmenler olduğunu belirten Müdür Mervan Yıldız, “Biz onların aramızdan ayrılmalarını istemesek de, şartlar nedeniyle onlar yeni okullarında görevlerine devam edecekler. Aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımıza hayatlarında mutluluk, işlerinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
 

ÖZVERİYLE DEVAM EDECEĞİZ

Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonraki yıllarda da, gelecek neslin yetiştirilmesi için çalışacaklarını ifade eden Yıldız, “Biz burada çocuklarımız için, eşlerimiz için ve ülkemiz için aynı şekilde özveri içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Düzenlediğimiz programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum.” diye konuştu.
 

CANLI MÜZİKLE EĞLENDİLER

Yıl sonu yemeği programı, daha sonra çanlı müzik eşliğinde dansla devam etti. Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Müdürü Mervan Yıldız, ilk dansa eşini kaldırarak canlı müzik eşliğinde eğlenceye start verdi. Yıl sonu yemek programı, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10