Cadde yeniden trafiğe açıldı

Çerkezköy Belediyesi Atatürk Caddesi’nde Cumhuriyet Meydanı’ndan Altıyol Kavşağı’na kadar olan kısımda bozuk olan kaldırımlarının standarda uygun şekilde yapılması çalışmalarınÄ?

Çerkezköy 24.06.2013 00:55:00 0
Cadde yeniden trafiğe açıldı

 Çerkezköy Haber - Kaldırım düzenleme çalışmaları nedeniyle yaklaşık 2 aydır trafiğe kapalı olan Atatürk Caddesi Altıyol Kavşağı-Cumhuriyet Meydanı güzergahı dün itibari ile tekrar trafiğe açıldı. 

 

ALTYAPI YENİLENDİ

Kaldırım kırma ve temizleme çalışmalarının gerçekleştirildiği, kaldırımdan geçen alt yapının tekrar gözden geçirildiği Atatürk Caddesi Altıyol Kavşağı-Cumhuriyet Meydanı güzergahında gerekli görülen noktalarda altyapı yenileme çalışmaları da yapıldı. Kaldırımların andezit ile kaplandığı çalışmaların tamamlanmasının ardından yaklaşık 60 gündür kapalı olan güzergah tekrar trafiğe açıldı.
 

EYLÜL’E KADAR TAMAMLANMIŞ OLACAK

Bahse konu güzergahta bulunan ara sokaklardaki çalışmaların 15–20 gün içinde noktalanacağını belirten yetkililer, aynı çalışmaların Cumhuriyet Meydanı-Altıyol Kavşağı güzergahında da gerçekleştirileceğini ifade etti. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü yetkilileri çalışmaların Eylül ayı sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini ifade etti.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10