Muhtarları ziyaret ettiler

BİSADER Genel Başkanı Mehmet Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerini sürdürüyor. Dernek yöneticileri önceki gün de Rumeli kökenli mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Bölgede Gündem 27.06.2013 01:07:00 0
Muhtarları ziyaret ettiler

 ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz Mayıs ayından itibaren çalışmalarına hız veren, resmi kurumlar ve meslek odalarına ziyaretler gerçekleştiren BİSADER Genel Merkez yönetim kurulu, mahalle muhtarlarını da unutmadı. BİSADER Genel Başkanı Mehmet Cebeci, Başkan Yardımcısı Fikret Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, göçmenler ve Rumeli kökenli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelere ziyaretler düzenledi. Beraberindekilerle birlikte Havuzlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Özgür, Şeyhsinan Mahallesi Muhtarı Salim Sarıer ve Çobançeşme Mahallesi Muhtarı İlhan Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Celebi, BİSADER’in çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
Başkan Cebeci, resmi kurumlar, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarının işbirliğiyle daha büyük projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi. Mahalle muhtarları; Ahmet Özgür, Salim Sarıer ve İlhan Yılmaz, onlarla her konuda işbirliği yapmaya ve onlara destek vermeye hazır olduklarını belirttiler.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10