Hizmeti üyelerimizin ayağına götüreceğiz

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerin ardından göreve gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çerkezköy 27.06.2013 02:00:00 0
Hizmeti üyelerimizin ayağına götüreceğiz

 ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Dün de AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek ile Kapaklı’lı iş adamlarından Ömer Karadeniz ve Cemal Çamlı Çerkezköy Ticaret Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Süleyman Kozuva’nın umrede olması dolayısıyla misafirleri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İsmail Akın ve Yönetim Kurulu Üyesi Dilaver Burak karşıladı.

KAPAKLI’YA LİSE TALEBİNDE BULUNDU
Ziyarette konuşan İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, hayırlı olsun ziyaretine daha önce gelmek istediklerini fakat yurt dışı gezisi nedeni ile bunu gerçekleştiremediklerini ifade ederek “Yeni yönetime ve yeni meclise bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Kapaklı’lı işadamlarından Ömer Karadeniz de ziyarette yaptığı konuşmada ÇTSO yönetiminin çok önemli bir süreçten başarı ile geçtiğini ifade etti. Seçimin geride kaldığını söyleyen Karadeniz “İnsanlar artık sizden hizmet bekliyor” dedi. Karadeniz, önceki yönetimlerin Çerkezköy’e bir lise kazandırdığını anımsatarak, yeni yönetimden de Kapaklı için lise talebinde bulundu. 

AMACIMIZ ÜYELERİMİZİN YÜKLERİNİ HAFİFLETMEK
ÇTSO Başkan Vekili İsmail Akın, misafirlere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yeni yönetimin ilk işinin oda olarak üyelerinin yüklerini hafifletmek olduğunu ifade eden İsmail Akın, “Üyelerin bazı yükümlülüklerini oda olarak üzerimize almaya çalışıyoruz. K Belgesi ve vize işlemlerinin odamız bünyesinde üyelerimiz adına yapılabilmesi adına gerekli girişimlerde bulunacağız” diye konuştu. 

BİRÇOĞUNUN HABERİ YOK
ÇTSO bünyesinde KOSGEB ve Avrupa İşletmeler Ağı olmak üzere üyelerin yararına çalışan iki birimin daha bulunduğunu fakat çoğu üyenin bundan haberi olmadığını dile getiren İsmail Akın, “Bu nedenle odanın giriş yerini değiştirdik. Bu birimleri üyelerimizin ayağına kadar götüreceğiz” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10