Kendi şansınızı kendiniz yaratın

Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin önceki akşam düzenlediği ‘Gençliğin Eğitimi’ adlı seminerde konuşan Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, gençlerin eğitiminin hem kendil

Çerkezköy 30.06.2013 16:44:00 0
Kendi şansınızı kendiniz yaratın

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Samsunlular Derneği tarafından önceki gün saat 21.30’da dernek binasında “Gençliğin Eğitimi” konulu seminer düzenlendi. 


YALNIZCA GENÇLER DAVET EDİLDİ

Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin’in konuşmacı olarak katıldığı seminere AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Yardımcıları Yavuz Kemal Yazar ve Erdal Çelik, Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Samsunlular Derneği Gençlik ve Spor Kulübü ile çok sayıda Samsun'lu katıldı. Seminerin gençlere yönelik olduğunu belirten Dernek Başkanı Enver Bayram, “Bu nedenle siyasi partilerin gençlik kollarını davet ettik” dedi.

 

ÜYELERİMİZİN ÇOĞUNLUĞU BU TARAFTA

Programın açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, daha önce dernek binasının ilçe merkezinde bulunduğunu anımsatarak, “Üyelerimizin çoğunluğunun Kumlugeçit mevkii tarafında bulunması nedeniyle dernek binamızı buraya taşıdık” dedi. Düzenlenen seminerin, Çerkezköy Samsunlular Derneği Gençlik Kolları tarafından organize edildiğini ifade eden Bayram, özverili çalışmalarından dolayı gençlik kollarına teşekkür etti. 

 
 
 

 

7 BRANŞTA KURS DÜZENLENECEK

Çerkezköy Samsunlular Derneği olarak gençler için çeşitli branşlarda kurslar düzenlediklerini dile getiren Başkan Enver Bayram, Futbol, güreş, voleybol, Uzakdoğu sporları, halk oyunları, basketbol ve atletizm dallarında kurslar açtık. Mahmut Yavuz, Orhan Dursun, Ersin Köroğlu, Onur Dursun, Abdullah Coşkun ve Nurettin Atmaca hocalarımız tarafından gençlerimize bu branşlarda eğitimler verilecek” diye konuştu.

 

PLAKET VERİLDİ

24 Mart’ta yapılan kongre ile göreve geldiklerini söyleyen Enver Bayram, “Yeni yönetim içinde eski yönetimden arkadaşlarımız da bulunuyor. Kendilerine derneğimiz için yaptıkları çalışmalardan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Programın devamında derneğin yönetim kurulu eski üyelerine; Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Yavuz Kemal Yazar ve Dernek Başkanı Enver Bayram tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 

KENDİNİZE GÜVENİN

Açılış konuşmasının ve plaket töreninin ardından başlayan seminerde konuşan Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, gençlerin eğitiminin gerek kendileri gerek aileleri gerekse de ülkeleri açısından önemine dikkat çekti. Gençlerin kendilerine olan güveninin başarılı olmalarında çok önemli olduğunun altını çizen Sezgin, “Başkalarının size başarılı olabilmeniz için şans tanımasını beklemeyin. O şansı kendiniz yaratmaya çalışın” tavsiyesinde bulundu.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10