“Belediyenin parasıyla şov yaptılar”

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel önceki gün düzenlediği basın toplantısında Çerkezköy Belediyesi’nin ağaç konusunda yeterince duyarlı olmadığını, son günlerde ilçede a

Çerkezköy 30.06.2013 16:44:00 0
“Belediyenin parasıyla şov yaptılar”

 Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel önceki gün saat 17.00’da düzenlediği basın toplantısında Çerkezköy Belediyesi’ni eleştirdi.

 

BELEDİYEYİ ELEŞTİRDİ

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki yeşil alanda gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğini eleştiren Koray Önsel, “Ağaç dikilen alan belediyenin yeşil alanıdır. Dikilen 500 ağacın maliyeti de Çerkezköy Belediyesi’nce karşılanmıştır. Ağaç dikenlerin birçoğu ise Belediye çalışanlarıdır. Buna rağmen yapılan çalışma AK Parti Gençlik Kolları’na mal edilmiştir. AK Parti resmen Çerkezköy Belediyesi üzerinden şov yapmıştır” açıklamalarında bulundu.  
 

VATANDAŞLARIN TEPKİSİNİ ÇEKİYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin kaldırım çalışmaları nedeniyle ağaçları çevre düzenlemesine kurban etmesinin vatandaşların tepkisini çektiğini belirten Koray Önsel, “Belediye yetkilileri sökülen ağaçların zarar görmeden ilçenin başka noktalarına götürülerek yeniden dikildiğini söylüyor. Fakat görünen manzara hiç de öyle değil. İnsanların sökülen ağaçları nasıl katledildiği fotoğrafı paylaşmak istiyorum. Her geçen gün toplumda doğa ve yeşile olan duyarlılık artmaktadır. Yetkililerin toplumun bu taleplerine yanıt vermeleri gerekirken konuyu görmezden gelmeleri anlaşılır bir durum değildir. Ağaçlar dikildikleri andan itibaren artık şahıs değil kamu malı olarak kabul edilirler” dedi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10