Bu kez kızının nikahını kıydı

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın kızı Büşra Korkmaz, önceki gün 12.00–17.00 saatleri arasında düzenlenen düğün töreninde, Vedat Koç ile dünya evine girdi. Kızının nik

Çerkezköy 30.06.2013 16:44:00 0
Bu kez kızının nikahını kıydı

 Çerkezköy Haber - Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın kızı Büşra Korkmaz, hayatını Vedat Koç ile birleştirdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Kızılpınar Belediyesi Düğün Salonu’nda önceki gün 12.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşen düğün törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Sağlık Grup Başkanı Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dilaver Burak, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, Kapaklı’nın tanınan işadamlarından Ömer Karadeniz ile Korkmaz ve Koç ailelerinin eş dost ve akrabaları katıldı.
 

ÇELENK GÖNDERDİLER

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Sosyal Güvenlik Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Mahmut Kotan, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen de düğün salonuna çelenk göndererek genç çifti tebrik etti. 
 

MUTLULUĞU VE HÜZNÜ BİR ARADA YAŞIYORUM

Düğünde nikah töreni öncesi konuşan gelin babası Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, mutluluğu ve hüznü bir arada yaşadığını belirterek, “Biricik kızım Büşra’yı bugün gelin ediyorum. Ben kızımı el bebek gül bebek büyüttüm. Hiçbir zaman yüzümüzü kara çıkarmadı. Benim için zor bir gün. Ben bütün hakkımı kızıma helal ediyorum” dedi.
 

 

 

EVLİLİK CÜZDANINI DÜNÜRLER BİRLİKTE VERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın evlenen çiftlerden 3 çocuk istediğini sonra bu sayıyı 5’e çıkardığını anımsatan Korkmaz, genç çiftten de çok çocuk sahibi olmaları için söz istedi. Korkmaz, daha sonra cüppesini giyerek kızının nikâhını kıydı. Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay ve AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit’in nikah şahitliği yaptığı düğün töreninde Başkan Korkmaz göz yaşlarına hakim olamadı. Genç çiftin evlilik cüzdanlarını ise kendilerine anneleri takdim etti. 
 

GELİN ARABASI İLGİ ODAĞI OLDU

Nikah merasiminin ardından takı törenine geçildi. Davetlilerin canlı müzik eşliğinde eğlendiği düğün töreninde yemek ikramında da bulunuldu. Genç çiftin düğün salonuna getiren gelin arabası da düğünde ilgi odağı oldu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10