Yayla şenliğinde buluştular

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Yayla Şenliklerinin Kiraz Festivali içerisinde yapılabileceğini söyledi.

Tekirdağ 1.07.2013 21:50:00 0
Yayla şenliğinde buluştular
 BURASI SİZİN MEMLEKETİNİZ
Karadeniz Mahallesi’nde gerçekleştirilen Yayla Şenliklerine Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ile birlikte katılan Başkan Dalgıç, burada yaptığı konuşmada, Yayla Şenliklerinin 10 yıldan beri geniş katılımlı olarak gerçekleştirildiğini belirterek, “Yayla Şenliklerine katılmaktan, Karadenizli vatandaşlarımızla burada birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Burada gurbette değilsiniz burası sizin memleketiniz. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak yarım asırdır gerçekleştirilen Kiraz Festivalimizin etkinlikleri içerisinde Yayla Şenliklerini de düzenlemekten mutluluk duyarız. Talep gelmesi durumunda Yayla Şenliklerini Kiraz Festivalimiz bünyesinde yapabiliriz” dedi.
 
HORON OYNADILAR
Öte yandan Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a şenliklerin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Karadeniz İlleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce hazırlanan Plaket Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük tarafından verildi. Başkan Dalgıç daha sonra Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük, Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ile birlikte horon oynadı.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10