TBMM Başkanı Çiçek’i ziyaret ettiler

Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, Başkan Yardımcısı Özgür Yaver, Sekreter Ahmet Sulbi’den oluşan heyet, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Tekirdağ 1.07.2013 21:51:00 0
TBMM Başkanı Çiçek’i ziyaret ettiler
 BAŞARILAR DİLEDİ
Görüşmede, Başkan H.Bayol, Tekirdağ’da dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, Cemil Çiçek de yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ve başarı dileklerini bildirdi. Çiçek, tarihi bilincini geliştirmek için çalışan bu tür derneklere her zaman destek vereceklerini ifade ederken Başkan Bayol da Çiçek’i Tekirdağ’a davet etti.

MİLLETVEKİLLERİNİ DE UNUTMADILAR
Heyet daha sonra AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri T.Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, AK Parti İstanbul Milletvekili ve derneğin genel merkez kurucularından Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop ile İsmet Uçma’yı, diğer üyelerden Kütahya Milletvekili Prof. Dr. İdris Bal’ı, Amasya Milletvekili Araştırma Komisyonu Başkanı Naci Bostancı’yı, Yozgat Milletvekili Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’i, Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal’ı, Muş Milletvekili Faruk Işık’ı, MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamlarında ziyaret etti.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10