7 proje ile geleceğe el ele

Veliköy Belediyesi 9. Veliköy Geleneksel Keşkek Festivali’ne hazırlanıyor. 6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival öncesinde basın açıklaması yapan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir,

Çerkezköy 2.07.2013 21:34:00 0
7 proje ile geleceğe el ele
 Çerkezköy Haber - Veliköy Belediyesi, 9. Geleneksel Keşkek Festivali, Toplu Açılışlar ve Temel Atma Töreni 6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.
 
KONSERLERLE BAŞLAYACAK
Geleneksel hale getirilen Veliköy Keşkek Festivalinin bu yıl 9. su gerçekleştirilecek. Festival, temel atma ve açılış törenleri ile ilgili dün saat 15.30’da makamında basın açıklaması yapan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, programın içeriği hakkında bilgi verdi.
 
4 SANATÇI SAHNE ALACAK
6 Temmuz’da Veliköy İlköğretim Okulu bahçesinde saat 20.00’da halk konserlerinin düzenleneceğini ifade eden Başkan Belindir, konserlerde Ömer Akçay, Salim Işıklı, Sevcan orhan ve Alişan’ın sahne alacağını belirtti.
 
TEMEL ATMA VE AÇILIŞ TÖRENLERİ YAPILACAK
Başkan Belindir, 7 Temmuz’da da saat 15.00’da Cumhuriyet Mahallesi Belediye önünde keşkek dağıtımı ve Mehteran gösterisi düzenleneceğini ifade ederek “Saat 15.30’da da Meydan Projesi temel Atma, Namık Kemal Üniversitesi Yüksek Okul Temel Atma, Toplu Konut Veliaport Temel Atma törenlerinin yanı sıra, Veliköy OSB Yolu asfalt yapımı, Şehit Polis Sabahattin Ergin Üstgeçit Açılışı, Veliköy Belediyesi Ortaokulu açılışı ve 4 adet mini çim futbol sahasının açılışı gerçekleştirilecek” dedi. Belindir, tüm vatandaşları festivale ve törenlere davet etti. 
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10