İmar ve Kamulaştırma Eğitimi verilecek

Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) tarafından düzenlenen ''İmar ve Kamulaştırma Eğitimi'' adlı günübirlik eğitim programı 8 Temmuz Pazartesi günü 10.00- 16.30 saatleri arasında Kırklarel

Bölgede Gündem 4.07.2013 08:06:00 0
İmar ve Kamulaştırma Eğitimi verilecek
 Eğitimle ilgili açıklama yapan Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “"Belediyelerimizin önemli hizmetlerinden biri olan İmar ve Kamulaştırma konusunu odak alan eğitimimizi Kırklareli Belediye Başkanlığı ev sahipliliğinde gerçekleştiriyoruz. Trakyakent Belediyeler Birliği olarak, 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da üye belediyelerimize eğitim alanında hizmet verebilmek amacıyla oluşturduğumuz eğitim takvimimizi her ay gerçekleştirmekteyiz. Trakyakent’ in üye belediyelerinin personellerine daha kapsamlı hizmet vermesini amaçlayan bu çalışmalarımız her ay ayrı bir üyemizin ev sahipliğinde, çeşitli eğitim başlıkları altında konuların ilgilileri ile paylaşılmaya devam edecektir. Belediyelerimizin kendi taleplerinden oluşan eğitim başlıklarımız altında bir araya gelen aynı görev koluna taraf personellerimiz aynı zamanda karşılıklı iletişim, deneyim paylaşımı ve kurumlar arası iyi uygulamaları da süreçte yakalama imkanı bulmaktadır” dedi.
Eğitimde “Kamulaştırma Kanunu, imar uygulamaları ve kamulaştırma, kamulaştırma türleri, kamulaştırmasız el atma, imar uygulamalarında karşılaşılması muhtemel kamulaştırma işlemleri, kamulaştırma işlemlerinde izlenecek yollar, kamulaştırmada uygulamalı örnekler, uygulamalar, idari ve adli örnekler, 6306 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılacak Kamulaştırma İşlemleri” masaya yatırılacak. Eğitim Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü Ömer Cem Aysan tarafından verilecek.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10