Geleneksel piknikte bir araya geldiler

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Bross Tekstil çalışanları ve aileleri, önceki gün düzenlenen piknik şöleninde bir araya geldi.

Çerkezköy 4.07.2013 08:21:00 0
Geleneksel piknikte bir araya geldiler
 AİLELERİ İLE BİRLİKTE KATILDILAR
Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanı’nda düzenlenen pikniğe Bross Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yavuzarslan, Bross Tekstil ortaklarından Sinan Kozuva, Bross Tekstil Fabrika Müdürü Necip Melikoğlu, fabrika çalışanları ve aileleri ile birlikte yaklaşık bin kişi katıldı.

GELENEKSEL HALE GETİRDİK
Piknik şöleninde konuşan Bross Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yavuzarslan, “Piknik şölenini her sene tekrarlayarak geleneksel hale getirdik” dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ
Çalışanların ve ailelerinin günlük hayatın stresinden uzaklaşması, çalışanların birlik ve beraberliklerinin güçlenmesini sağlamayı amaçladıklarını belirten Asım Yavuzarslan, katılımlarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti. Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen piknikte çalışanlar ve aileleri orkestra eşliğinde çeşitli yöresel oyunlar oynadı. Piknikte düzenlenen yarışmalarda kazananlara çeşitli ödüller verildi. Piknik şölenine katılan tüm çalışanlar ve aileleri etkinlikten dolayı memnun ve mutlu olduklarını kaydetti.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10