Kadın Girişimcilerden Günay’a ziyaret

Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı ve İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hatice Dinçbal Kal, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan, Kı

Tekirdağ 5.07.2013 23:11:00 0
Kadın Girişimcilerden Günay’a ziyaret
 TEBRİK ETTİLER
Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu toplantı salonunda gerçekleşen görüşmeye Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Sayman Üye Taner Karaoğlu katıldı. Kadın Girişimciler Kurulu heyeti, seçimlerin ardından yeniden başkanlığa seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yeni görevlerinden dolayı tebrik ederek, başarılar dilediler.

ÇALIŞMALARINI DESTEKLİYORUZ
Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Günay, "gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı bizleri onure ettiniz, sizlere şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Umut ediyorum ki sizlerin desteğiyle var gücümüzle yeni görev dönemimizde de başarılı olmak için çok çalışacağız" dedi. Kadınların ekonomik özgürlüğünü kazanmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Günay, ekonomik hayata kadın iş gücünün kazandırılması için üzerimize düşen görev ne varsa yapmaya hazırız. Tekirdağ Kadın Girişimcilerimizin çalışmalarını destekliyoruz” dedi.

KADINLARI İŞ HAYATINA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ
Gelecek kuşaklara rol, model olmak istediklerini söyleyen Kadın Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Başkanı Hatice Dinçbal Kal da, genç kızları iş hayatına kazandırmak için proje hazırladıklarını söyledi. 'Teknoloji Melekleri' isimli projenin hedefinin, en az lise mezunu kızların 45 günlük eğitimden sonra teknoloji alanında istihdam edilmesi olduğunu dile getiren Kal “Eğitim alan genç kızlarımızın bilişim sektöründe çalışmalarını sağlayacağız. Projenin her ile adaptasyonu mümkün. Sizlerde projeye dahil olursanız, sizlerin katkısı ile önemli yol kat ederiz” dedi.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10