AK Parti’den TSO’ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Başkan Yardımcıları Şener Çelikayar ve Nurettin Değirmenci Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Tekirdağ 7.07.2013 21:43:00 0
AK Parti’den TSO’ya ziyaret
 YENİ YÖNETİMİ ZİYARET ETTİLER
Ziyarette, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver ve Mestan Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli, Cemil Koçaş, Galip Öge, Muzaffer Destereci ve Genel Sekreter İrfan Ekici hazır bulundu. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yapılan görüşmede Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur Başkan Günay, yeni meclis ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

BÜYÜKŞEHİR SÜRECİ DE GÖRÜŞÜLDÜ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantıda,  önümüzdeki dönem büyükşehir belediye başkanlığı adaylık süreci, İş sağlığı ve güvenliği kanunu ve yaptırılması zorunlu olan risk değerlendirme raporları, yat limanı ve Malkara, Şarköy ve Marmara Ereğlisi’ne yapılması planlanan termik santraller de görüşüldü.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10