Kazak Gölü’nde muhteşem gece

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Kazak Gölü Halk Konserlerinin ilki önceki gün Kazak gölü kenarındaki mesire alanında yapıldı.

Kapaklı 7.07.2013 21:56:00 0
Kazak Gölü’nde muhteşem gece
 KATILIM YOĞUN OLDU
Gecede İllizyonist Sandokan Sis Gösteri  ekibi ve İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale, Bedri Ayseli, Nuray Hafiftaş, Selahattin Alpay, Süreyya Davulcuoğlu’ndan oluşan “Türküler Bizi Anlatır” grubu sahne aldı. Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen geceye Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı’nın  yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat, Serpil Sevgi, Aziz Özkan, Adem Sekmen Belediye Meclis Üyesi Ayhan Arslan, Belediye İmar Müdürü H.İbrahim Erkan ,Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk-Metal Sendikası Çerkezköy Şube Murat Koçak, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr Ayhan Arslan ve yüzlerce vatandaş katıldı.

BEĞENİ KAZANDILAR
Gece Kazak Gölü’nde Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı itfaiye ekibinin sergilediği kurtarma gösterisinden sonra saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Düzenlenen gecede sahne alan İllizyonist Sandoka yaptığı şovlarla çocukların ilgi odağı oldu. Gösteriden sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat tarafından illizyonist Sandokan’a plaket ve çiçek verildi. Daha sonra sahneye çıkan sis gösteri ekibi halk oyunlarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı.

 
 
BEKLENTİLERE CEVAP VERMEYE ÇALIŞTIK
Yapılan gösteriden sonra Sis Gösteri ekibine çiçek ve plaket taldim eden Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı’da son dönemlerde yapılan hizmetler ve değişikliklere değindi. Sahneye kurulan 2 dev ekran aracılığıyla Kapaklı’nın dünü bugünü isimli slayt gösterisinin ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı bu yıl halk konserleri programını daha kapsamlı tutmaya özen gösterdiklerini belirtti. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek beklentilere cevap vermeye gayret gösterdiklerini söyleyen Mandalı, ekonomisi güçlü olan kentlerin sosyal anlamda da güçlü olduklarını ifade etti.  

SOSYAL ANLAMDA KAYNAŞMAYI DA SAĞLADI
Başkan Mandalı, Halk Konserlerinin ilçenin tanıtımının yanı sıra sosyal anlamda kaynaşmayı da sağladığına dikkat çekerek “Bu tür etkinlikler halkımızın birlikte hareket etme bilincini de geliştirir. Ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişen, büyüyen ve hak ettiği yere hızla ulaşan bir Kapaklı sağlamak açısından katkısı olacağına inandığım Kazak Gölü Halk Konserlerimizin, çiçeği burnunda olan İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İLÇE OLMAYI ÇOKTAN HAK ETTİ
Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte Kapaklı’nın da ilçe olduğunu anımsatan İrfan Mandalı, önümüzdeki ilk yerel seçimlerden sonra Kapaklı’nın resmi ilçe statüsünü alacağını belirtti. Ülkenin birçok ilinden daha büyük olan ve hızla büyümeye devam eden Kapaklı’nın ilçe olmayı çoktan hak ettiğini söyleyen Mandalı “Artık ilçe olmamız ile beraber, imkânlarımız da büyük ölçüde artacak ve halkımızın refah seviyesi de aynı oranda yükselecektir” diye konuştu.

BU ZORLUK BİZİM GÖZÜMÜZÜ YILDIRMADI
Başkan Mandalı, Kapaklı’da bundan sonra, Kaymakamlık, Devlet Hastanesi, Noter, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü,  Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Adliye gibi önemli kuruluşların ifade ederek, “İlçe olmamız sürecinde, desteklerini esirgemeyen başta bölgemizin değerli milletvekilleri olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.  Sanayinin gelişmesi ile birlikte Kapaklı nüfusunun ülkenin diğer bölgeleri ile kıyaslanamayacak bir hızla arttığına dikkat çeken Başkan İrfan Mandalı, 1986 yılında 3 bin olan nüfusun bu gün ilçeye bağlanan 5 köy ve 1 belde ile 85 bine ulaştığını söyleyerek “Bu kadar hızlı büyüyen bir ilçede belediyecilik yapmanın da bir o kadar zor olduğu hepinizin malumudur. Ancak bu zorluk bizim gözümüzü yıldırmadı aksine daha çok çalışmak için şevk ve güç verdi” dedi.

EN İYİSİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇABA SARF ETTİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Trakya’nın gözbebeği çiçeği burnunda ilçesi Kapaklı için ilk günden bu güne kadar önemli hizmetlerin altına imza attıklarını belirterek “Çalışma aşkımızı ve şevkimizi hiçbir şeyin kırmasına izin vermedik. Bugüne kadar Kapaklı’da gerçekleştirilen projeler önemli olduğu kadar bir o kadar da örnek projeler. Biz icraatlarımızla Kapaklımıza en yakışanını ve en iyisini gerçekleştirmek için gayret sarf ettik ve sarf etmeye de devam ediyoruz. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha çok işimiz olduğunun farkındayız. Elbirliğiyle, yılmadan,  tüm engelleri aşacağız. Çünkü Kapaklı'mız tüm güzelliklere layıktır” dedi.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTILAR
Daha sonra sahneye çıkan İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale, Bedri Ayseli, Nuray Hafiftaş, Selahattin Alpay, Süreyya Davulcuoğlu’ndan oluşan “Türküler Bizi “Anlatır isimli grup seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber / Türker ÖZKAN
 
 
 
 
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10