Volkan Konak rüzgarı esti

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Kazak Gölü Halk konserlerinin ikinci gününde Volkan Konak sahne aldı.

Kapaklı 8.07.2013 22:21:00 0
Volkan Konak rüzgarı esti
 HALKI SELAMLADILAR
Önceki akşam Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen program, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı’nın Kapaklı Belediyesi’ne ait Su Altı ve Üstü Kurtarma botuyla konser alanına gelerek halkı selamlamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gecenin sürpriz sanatçısı olarak sahneye gelen Ilgaz seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu. Seslendirdiği şarkılarla geceye katılanların beğenisini kazanan Ilgaz’a Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdürü H.İbrahim Erkan tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

BEKLENTİLERE CEVAP VERMEYE ÇALIŞTIK
Daha sonra Kapaklı’nın Dünü Bugünü isimli slayt gösterisi sahneye kurulan 2 tane dev ekrandan yayınlandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde geceye olan ilgi ve katılım daha da arttı. İllizyonist  Sandokan birbirinden güzel gösteriler ve esprileri ile geceye katılanları gülmekten kırıp geçirdi.  İllizyonist Sandokan’ın gösterisinin ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu yıl programımızı daha kapsamlı tutmaya ve halkımızdan gelen talepleri değerlendirerek beklentilere cevap vermeye gayret gösterdik” dedi. Halk Konserlerinin ilçenin tanıtımının yanı sıra sosyal anlamda kaynaşmayı sağlamakla beraber, birlikte hareket etme bilincini de geliştirdiğini söyleyen Mandalı “Ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişen, büyüyen ve hak ettiği yere hızla ulaşan bir Kapaklı sağlamak açısından katkısı olacağına inandığım Kazak Gölü Halk Konserlerimizin, çiçeği burnunda olan ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÖNEMLİ HİZMETLERİN ALTINA İMZA ATTIK
Trakya’nın gözbebeği Kapaklı için çalışmalara başladıkları ilk günden bu güne kadar önemli hizmetlerin altına imza attıklarını söyleyen Mandalı “Çalışma aşkımızı ve şevkimizi hiçbir şeyin kırmasına izin vermedik. Bugüne kadar Kapaklımızda gerçekleştirdiğimiz projeler önemli olduğu kadar örnek projelerdir. Biz icraatlarımızla Kapaklımıza en iyisini gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

DUYGULARINI ŞARKI İLE ANLATTI
Mandalı’nın konuşmasının ardından Karadenizli sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Sanatçı Volkan Konak’ın seslendirdiği şarkılarla vatandaşlar duygu yüklü dakikalar yaşatırken şarkılar arasında yaptığı Karadeniz’e has ve yaşadığı ilginç olayları mizahi bir tarzda anlatarak seyircileri güldürdü. Seyirciler sanatçı Volkan Konak’ın seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Sanatçı Volkan Konak’ın saz ekibinden Orhan Gencebay’a benzeyen bir kişi ve Cem Karaca’ya benzeyen bir kişi benzedikleri sanatçıların şarkılarını seslendirdiler. Konserin sonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı sanatçı Volkan Konak’a plaket ve çiçek takdim etti. Volkan Konak’ın “Söylemek istediğiniz bir şey var mı” demesi üzerine Başkan Mandalı, duygularını seslendirdiği şarkı ile anlattı.
 

Haber / Mustafa ÇİÇEK

0282 726 91 91
0282 747 65 10