Mesut ve Şafak Karasuspor’da

Geçen sezon göstermiş oldukları performansla birçok kulübün transfer listesine giren Çerkezköyspor’un başarılı savunma oyuncusu Mesut Salmaz ve Velimeşe Belediyespor’un santraforu Şafak Törin Bölges

9.07.2013 21:46:00 0
Mesut ve Şafak Karasuspor’da
 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çerkezköyspor’un alt yapısından yetişen Şafak Torin ve Mesut Salmaz Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karasuspor ile anlaştı.

“BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”
Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde başarı hedefleyen Adapazarı ekiplerinden Karasuspor geçtiğimiz yıl Çerkezköyspor’da oynayan Mesut Salmaz ve Velimeşe Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren Şafak Torin’i kadrosuna kattı. Hedefleri olan büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Törin, "Bu sezon teknik heyet ve takım arkadaşlarımla birlikte bende Karasuspor’u bir üst lige taşımak için elimden geleni yapacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM”
Çerkezköyspor’un alt yapısında yetiştikten sonra A Takıma kadar yükselen Mesut Salmaz “ Uzun yıllar ilçe temsilcilerimizden Çerkezköyspor’da oynadıktan sonra bu yıl ilk kez ilçe dışına çıkarak Adapazarı temsilcilerinden Karasuspor’a transfer oldum. En yakın arkadaşım Şafak Törin ile birlikte bu takımın formasını giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah Karasuspor forması altında ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” diye konuştu.

FIRAT’TA LİSTEDE
Bu yıl takımın başına geçtiğimiz yıllarda Çerkezköyspor’da görev yapan Selami Tarhan’ı getiren Karasuspor’un Fırat Işık ile ilgilendiği ve bu oyuncu ile de ilerleyen günlerde anlaşma sağlayacağı öğrenildi.

7 GOL KAYDETTİ
Çerkezköyspor altyapısından yetişen ve 2003-2010 yılları asında temsilcimizde başarılı yıllar geçiren Şafak Törin 2010 yılında 3.Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor’a transfer oldu. Bir sezon bu takımda oynadıktan sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden eski ekibine tekrar dönen Törin Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ile anlaşamadığından dolayı kulübü ile bağları kopartılmıştı. Daha sonra Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor’a transfer olan Şafak Törin son olarak ise Süper Amatör Lig ekiplerinden Velimeşe Belediyespor’un formasını giymişti. 3.Ligde 13 karşılaşmaya çıkan Törin rakip fileleri ise 3 kez havalandırmıştı. Bölgesel Amatör Ligde Çerkezköyspor ile Tekiradağspor forması giyen Şafak Törin 27 karşılaşmada 7 gol kaydetmişti.

53 KARŞILAŞMAYA ÇIKTI
9 Haziran 1991 Malkara doğumlu Mesut Salmaz ise 2003 yılında Çerkezköyspor’un alt yapısına girdi. 9 yıl Çerkezköyspor’da başarılı bir performans sergileyen Mesut Salmaz Bölgesel Amatör Lig’de 53 karşılaşmaya çıkarken 2 gol attı.

Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10