Hayrabolu festivale hazırlanıyor

Hayrabolu Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 23‘üncüsü düzenlenecek Uluslararası Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı’nın sanatçıları belirlendi.

Hayrabolu 10.07.2013 21:26:00 0
Hayrabolu festivale hazırlanıyor
 TOPLUMUN HER KESİMİNE YÖNELİK OLACAK
Festivalle ilgili açıklama yapan Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem 22-25 Ağustos tarihlerinde yapılacak etkinliklerde toplumun her kesimine yönelik program hazırladıklarını belirtti. Bu yıl vatandaşlara çok güzel bir festival programı hazırladıklarını söyleyen İrtem “Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ayçiçeği ve Sanayi Fuarımıza katılacak ses sanatçılarımız belli oldu. Festivalimizin ilk günü olan 22 Ağustos Perşembe akşamı Mustafa Bakırhan, Habibe Gümüştepe, İsmail Matev  ve Pınar Bellier’den oluşan Popstar yarışmacıları  bizlerle olacak” dedi.

4 GÜN SÜRECEK
“23 Ağustos Cuma akşamı müzik grubu Kolpa ve Burcu Güneş sahne alacak. 24 Ağustos Cumartesi akşamı Gala konserde ise Emirkan, Belgin Gölcük ve Linet konser verecek. Konserlerimiz geçmiş yılarda olduğu gibi bu yılda ücretsiz olacak. Festival ile ilgili duyurularımızı bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diyen İrtem, festival hazırlıklarına devam edildiğini gerekli duyuru afişlerinin de hazırlandığını söyledi.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10