CHP’li kadınlardan hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle göreve gelen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şu

Çerkezköy 10.07.2013 21:41:00 0
CHP’li kadınlardan hayırlı olsun ziyareti
 “BAŞARILAR DİLİYORUZ”
Dün saat 14.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve üyeler, Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Ayten Sakine Arslan’ı ve yeni yönetimi tebrik etti. Ziyarette Çalışkan, “Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşen 3. Olağan Kongrede mevcut başkan Hayrettin Çetinkaya yeniden başkanlığa seçilmişti. Yeni yönetime görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

 
 
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin yanında olduklarını ifade eden Çalışkan “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette derneğe kullanılmak üzere temiz kıyafetler getirdik. Ayrıca ihtiyaç sahipleri için de mavi kapak topluyoruz. Onunla ilgili çalışmalarda tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Ayten Sakine Arslan “Başkanımız Hayrettin Çetinkaya Tekirdağ’da toplantıda olduğu için bu ziyarete katılamadı. Cumhuriyet Halk Partili kadınlarımızın ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni bir yönetim ile engellilerimiz için güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. Yeni yapılan dernek binamızla birlikte engellilerimizin birçok sıkıntısı kalmamıştır” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10