Yaz Spor Okulu’nda sona gelindi

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulu'nda son çalışmalar yapılıyor. 6 farklı branşta 200'ü aşkın öğrencinin eğitim gördüğü Yaz Spor Okulu'nda eği

Kapaklı 12.07.2013 00:29:00 0
Yaz Spor Okulu’nda sona gelindi
 19 TEMMUZ’DA SONA ERİYOR
Kapaklı Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerinde sağlıklı, bilinçli spor yapmaları ve gelişmeleri amacı ile düzenlenen Yaz Spor Okulu tüm hızıyla sürüyor. Haziran ayının sonunda başlayan 200'ü aşkın öğrencinin katıldığı okulda, sosyal kültürel ve spor aktiviteleri dallarında öğrencilere eğitimler veriliyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, İngilizce, Satranç ve Yüzme branşlarında eğitim verildiği Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu çalışmalarını ise 19 Temmuz’da tamamlayacak.

”TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kapaklı Belediyesi Yaz Spor Okulu'nun 19 Temmuz’da sona ereceğini ifade eden Yaz Spor Okulu Koordinatörü Cengiz Vural “ Yaz Spor Okulu çalışmaları 19 Temmuz’a kadar devam edecek. 6 branşta 210 öğrenciyle Kapaklı halkına hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin yıl içindeki yorgunluklarını atmaları, boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamaktır. Bu çerçevede bizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

“EN İYİ YOL SPOR YAPMAKTIR”
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, gençlerin tatillerini kötü alışkanlıklardan uzak durarak ve spor yaparak değerlendirmelerin son derece önemli olduğunu ifade etti. Okulların kapanışı ile faaliyetlerine başlayan yaz spor okullarında eğitimlerin sona ereceğini belirten Mandalı “ Çocuklarımız cıvıl cıvıl ve hayat doludur. Çocuklarımızı bizlere emanet eden ailelere teşekkür ederiz. Yaz tatilini boşa geçirmeyerek, spor yapmayı tercih eden ve burada son derece iyi imkanlar içerisinde spor yapan öğrencileri kutluyorum. Kötü alışkanlıklardan uzak durmanın en iyi yolu spor yapmaktır” dedi.

6 BRANŞTA VAR
Yaz Spor Okulu’nda Futbol, satranç ve İngilizce kursları Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nde, voleybol ve basketbol kursları Gazi İlkokulu’nda ve yüzme kursu da Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji’nde veriliyor. Yaz spor okulunda koordinatör olarak Cengiz Vural, satranç branşında Murat Bektaş, İngilizce branşında Göksel Koçluk ve Aysun Mandalı, voleybol branşında Ahmet Üzgün, basketbol branşında Mehmet Göğebakan görev yapıyor.

Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10