ÇTSO heyeti Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

27 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde göreve gelen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, beraberindeki heyetle birlikte önceki gün saat 18.00’da Türkiye Odalar ve

Çerkezköy 12.07.2013 01:11:00 0
ÇTSO heyeti Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti
 HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Çerkezköy’ün gelişen sanayisi ile Türkiye’nin önemli bölgelerinden biri olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, Çerkezköy’deki pekçok firmanın ilk 500’de yer almasının mutluluk verici olduğunu belirtti.

HENÜZ İLÇELERDE BU UYGULAMA YOK
Ziyarette taşıma belgelerinin Çerkezköy’de düzenlenmesi ile ilgili talep de görüşüldü. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, taşıma (K) belgelerinin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenmesi için yetki istediklerini belirterek “Üyelerimiz belge almak için Tekirdağ’a gitmek zorunda kalıyor. Bu belgeler Çerkezköy’de verilmeye başlanırsa onların yükü hafifleyecek” dedi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da K belgeleri için yetkinin sadece illere verildiğini ifade ederek, “Henüz ilçelerde böyle bir uygulama yok. Ama müracaat ederseniz, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile bizzat görüşerek bu konuda elimden geleni yaparım” dedi.

ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ
TOBB olarak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın kavgalar ve kısır çekişmelerle Türkiye gündemine gelmesinden duyduğu rahatsızlığı da dile getiren Hisarcıklıoğlu, “Sizden ricam odanın şanına yakışan bir yönetim anlayışı ile, bozulan bu imajı yenilemeniz. Çerkezköy konumu ve sanayisi ile Türkiye’de örnek bir üretim üssü. Bu imaj Çerkezköy’e yakışmıyor” dedi.

İFTARA DAVET ETTİ
Meclis Başkanı Taha Ülker, Başkan Yardımcıları İsmail Akın, Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdeler, Murat Seymen, Dilaver Burak, TOBB delegeleri Aktaş Güler, Muharrem Yamaç, Mehmet Savaş, Talip Sivri ile birlikte TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret eden Süleyman Kozuva, Hisarcıklıoğlu’nu 3 bin 500 üyenin katılımı ile Çerkezköy’de düzenlenecek olan iftara davet etti. Hisarcıklıoğlu da programına bakıp davete katılacağını söyledi. 

Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10