Tekirdağspor ziyaretlerini sürdürüyor

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çebi, As Başkan Ercan Kısa, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu ve Sosyal Tesis ve Yapılandırma Sorumlusu Ali Rıza Adalı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret ger

12.07.2013 20:36:00 0
Tekirdağspor ziyaretlerini sürdürüyor
 TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Öge, Göksel Karaevli, Muzaffer Destereci, Cemil Koçaş ve  Cihan Çömez katıldılar.

BAŞARILAR DİLEDİLER
Başkan Günay ve Yönetimi tebrik eden ve yeni görevlerinde başarılar dileyen Tekirdağspor Başkanı Çebi, Tekirdağspor’da yürütülen faaliyetlerden bahsetti. Başkan Çebi, transferlerin hızla devam ettiğini ve sırası ile anlaşmaların yapıldığını aynı zamanda bu sezon Brezilya ve Arjantin’den futbolcu transfer ettiklerini bunun Tekirdağ Spor için bir ilk olduğuna dikkat çekti. Şuan ki stadın izleyici kapasitesinin arttırılması için gerekli ihalenin yapıldığını, 7500-8000 kişilik bir izleyici kapasitesinin oluştuğunu söyleyen Çebi, önümüzdeki aylarda inşaatına başlanılacak Hürriyet Mahallesi’ndeki tesisler hakkında bilgiler verdi. Buna göre idari bina, açık çim saha, halı saha, kafeterya ve antrenman alanlarının olacağı tesisi 7-8 ay gibi bir süre de bitirmeyi umut ettiklerini söyledi.

“DESTEĞE HAZIRIZ”
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Çebi’ye Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman desteğe hazır olduklarını ve elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız dedi. Başkan Günay, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece Tekirdağ Spor hakettiği yere gelecek ve başarıları ile bizleri sevindirecektir. Tekirdağ Spor’a destek vermekten gurur duyacaklarını belirten Günay, yeni sezonda Başkan Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10