Trakyakent encümeni toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent Temmuz ayı Encümen Toplantısı önceki gün saat 11:00’da, Vize belediye toplantı salonunda yapıldı.

Bölgede Gündem 14.07.2013 18:58:00 0
Trakyakent encümeni toplandı
 DAHA FAZLA KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Toplantıya Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Birlik Encümen Üyeleri Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı ile Birlik Müdürü Sinan Çetiz ve Birlik personeli katıldı. Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, “Trakyakent Belediyeler Birliği 2009 yılından bu yana sürekli aktif çalışmaların içerisinde yer alarak çıtasını daima yukarılara taşıyan bir birlik olarak yoluna devam ediyor. Ulusal veya uluslararası tüm organizasyonlarda Birliğimizin tanıtımını son derece iyi bir şekilde yapıyoruz” dedi. Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz da Trakyakent yönetimini Vize Belediyesi’nde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Yılmaz “Trakyakent Belediyeler Birliği son dönem yaptığı çalışmalarla her alanda tanınırlığını yükselten büyük bir birlik haline geldi. Bizlerde birlik üyesi Belediye Başkanları olarak bu oluşumun bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. Vize Belediyesi olarak Trakyakent çalışmalarına bundan böyle daha da fazla katkı sağlayacağız” dedi.

İLÇEYİ GEZDİLER
Konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Trakyakent Belediyeler Birliği’nin ağustos ayı itibarı ile gerçekleştireceği etkinlik ve toplantı programları birlik yönetimi tarafından değerlendirilirken, Türkiye Belediyeler Birliği’nin de üyesi konumunda bulunduğu uluslararası yerel yönetim birliklerine üyelik konusu da görüşüldü.  Toplantının ardından ilçeyi tanıtım amaçlı küçük bir program organize eden Birlik Encümen Üyesi, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve ekibi ile birlikte ilçeyi gezdiler.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10