Bosna FSM Korosu büyüledi

Çorlu Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında Bosna Fatih Sultan Mehmet Korosu önceki gün sanatseverlerin karşısına çıktı.

Çorlu 14.07.2013 19:11:00 0
Bosna FSM Korosu büyüledi
 HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİLER
Boşnak, Arnavut, Hırvat ve Sırp üyelerden oluşan 110 kişilik Fatih Sultan Mehmet Korosu, Cumhuriyet Parkı'nda kurulan etkinlik alanında muhteşem bir konser verdi. Orkestra eşliğinde birbirinden güzel Türkçe ve Boşnakça ilahileri seslendiren Bosna FSM Korosu, gönülleri fethetti. Konser alanını dolduran binlerce vatandaş, koroya hep bir ağızdan eşlik etti.

DOSTLUĞUN VE KARDEŞLİĞİN KONSERİ
Konserin sonunda konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan “Bosna Fatih Sultan Mehmet Korosu'nu ağırlamaktan ve böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu akşam burada düzenlenen konser, sıradan bir konser değildir. Bu konser, dostluğun ve kardeşliğin konseridir. Bosna Hersekli kardeşlerimiz, ortak tarih ve kültürel değerlerimizi burada bir kez daha göstermişlerdir. Bu konseri izlemek için buraya gelen binlerce vatandaşımız adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR
Konserin sonunda Bosna Fatih Sultan Mehmet Korosu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Konseri Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Tolga Çemrek, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya, Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri de izledi.

Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10