Yelek’e nüfus günü ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dünya Nüfus Günü dolayısıyla Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek’i makamında zi

Çerkezköy 15.07.2013 23:19:00 0
Yelek’e nüfus günü ziyareti
 Çerkekzöy Haber - 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü dolayısıyla, dün saat 15.00’da Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek’i makamında ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek yönetim Kurulu üyeleri, Meral Dağaşan ve Şengül Civan, dernek hakkında bilgiler verdi.  Kendilerinin,  gün ve haftalara önem verdiğini belirten Başkan Çetinkaya, “Biz günlere gerektiği değeri veriyor ve ziyaretlerimizi yapıyoruz.  Bizim engelliler günümüz ve sakatlar haftamız var.  Gün ve haftamızda ziyaretimize gelenler nedeniyle elbette ki memnun oluyoruz. Bunun ne kadar önem arz ettiğini bildiğimiz için, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu tür ziyaretlerde bulunmaya çalışıyoruz.” dedi.

GÖNÜLLÜ ÜYESİ
Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek’in,  derneğin gönüllü üyesi olduğunu ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, ayrıca Çerkezköy’de nüfus çalışanların gününü kutladığını ifade etti. CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri de Nüfus Müdürü Gülhan Yelek’i ziyaret etti.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10