Tokatlıların yeni başkanı ''Daldır'' oldu

Kızılpınar’da faaliyet gösteren Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu Pazar günü saat 18.00’da yapıldı. Üyelerin oy birliği ile başkanlığa seçilen

Çerkezköy 15.07.2013 23:22:00 0
Tokatlıların yeni başkanı
 Çerkezköy Haber - Kızılpınar Tokatlılar Yarımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu Pazar günü saat 18.00’da dernek merkezinde yapıldı.

ÜYE SAYISI 130’A ÇIKARILDI
Ahmet Sever’in divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda konuşan eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazmi Şanlı, derneğin 60 olan üye sayısını 130’a çıkardıklarını ve dernek tarafından bugüne kadar 363 ünite kan temin edildiğini belirtti. Şanlı, “Bizimle yola çıkarak hizmette sınır tanımayan herkese teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımız Tokatlıları bugüne kadar taşıdılar. Bizi başkan veya bir başkası temsil etmiyor. Bizi ancak Tokatlılar temsil eder” dedi.

 
 
PARALARI CEPLERİNDE KALDI
Şanlı, derneğin iki yıllık faaliyetleri hakkında da bilgiler vererek, 1874 kişiyi hastaneye gönderdiklerini ve bu insanların sadece ilaçlarının yüzdelerini ödedikleri söyledi. Derneğin iki yıl içerisinde çok güzel çalışmalara imza attığını söyleyen Daldır, “Derneğimiz sadece Tokatlı hemşehrilerimize değil, ihtiyaç duyan birçok insanımıza yardımda bulundu. Anlaşmamız olan hastanelere gönderdiğimiz hastalarımızın muayene, tedavi ve ameliyatlarına ödemeleri gereken 2 milyon 114 bin TL para ceplerinde kaldı” dedi.

363 ÜNİTE KAN TOPLANDI
Şanlı, derneğin yaptığı anlaşmalar nedeniyle bin TL’nin üzerinde olan tedavi giderlerinin 500 TL’ye yaptırıldığını ifade ederek “İki yıl içerisinde ihtiyaç duyulan 363 ünite kan, dernek vasıtasıyla temin edildi. Derneğimiz vasıtasıyla 27 ameliyat gerçekleştirildi. 86 vatandaşımıza tedavi uygulandı, 1874 insanımız da değişik hastanelere gönderilerek muayene ve tedavileri ücretsiz olarak yaptırıldı. Bundan sonra da aynı hizmetlerin devam ettirileceğine inancım tamdır. Yeni yönetimi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ
Başkan Şanlı’nın konuşmasının ardından Kızılpınar Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi seçildi. Toplantıya katılanların tamamının oyunu alan Ahmet Daldır Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Diler Başkanlığındaki yeni yönetimde Müslüm Sadıç, Hasan Koç, İsmail Araç, Salim Yavaş, Şevket Açıkel, Hüseyin Çelik yer aldı. Seçimin ardından konuşan Daldır, bugüne kadar büyük emekler verilerek birçok hizmeti gerçekleştiren derneğin, bundan sonra da aynı şekilde özveriyle çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ
Daldır, “Halka hizmet, hakka hizmet esasıyla çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İnsanımızın sorunlarını kendi sorunumuz olarak değerlendirip çözüm arayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10