CHP’nin aday adaylarının sayısı 4’e çıktı

Ensar Sivri, Aktaş Güler ve Metin Dönmez’in ardından Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Aydemir de CHP2dewn Çerkezköy Belediye Başkanlığı i?

Çerkezköy 15.07.2013 23:31:00 0
CHP’nin aday adaylarının sayısı 4’e çıktı
 ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Cevdet Aydemir’in aday adaylığını açıklaması dolayısıyla önceki gün saat 15.00′da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısına CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Kerim Arslan, CHP İl Genel Meclis Üyesi M.Zeki Gürcün, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Yönetimi ve üyeleri, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Yönetimi ve üyeleri ile partililer katıldı.  CHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Kerim Arslan toplantıda yaptığı konuşmada “Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı olarak üç Belediye Başkan Aday Adayı ismini açıkladık. Bugün dördüncü aday adayımızı açıklamak için toplandık. Cumhuriyet Halk Partisi’nde Belediye Başkan Aday adaylarının çoğalması Çerkezköy’de partiye olan ilginin ve alakanın göstergesidir” diyerek aday adaylığını açıklayan Cevdet Aydemir’e parti adına teşekkür ederek başarılı olmasını temenni etti.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Cevdet Aydemir de 2003 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalıştığını ifade ederek “2003 yılında parti içinde talihsiz olaylar ve hoş olmayan şeyler oldu. Bundan sonra böyle olaylar meydana gelmeyecek. Çerkezköy’de birlik ve beraberlik içinde dostlarımız ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını belediyede sallayacağız” diye konuştu.

BU YARIŞTA BEN DE VARIM
Aydemir, kendisinin de Cumhuriyet Halk Partisi’nde Çerkezköy Belediyesi’ne dördüncü aday adayı olduğunu belirtti. Bu yarışta kendisinin de olduğunu söyleyen Aydemir “Sizlerin desteğini bekliyorum. Aday adaylığını açıklayan diğer adaylara da başarılar diliyorum. Kim seçilirse seçilsin aslanlar gibi arkasında koşturmaya söz veriyorum. Bugün beni burada yalnız bırakmayan sevenlerime de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Partililer, konuşmaların ardından Aydemir’i omuzlarda taşıdı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10