Genç Sipahi Tekirdağspor’da

Tekirdağspor Bartınspor’un istikrar abidesi genç futbolcu Volkan Sipahi ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon 26 maçın tamamında oynayan Sipahi; “Hedefleri büyük olan bir takıma geldim, hep beraber Tekir

17.07.2013 01:01:00 0
Genç Sipahi Tekirdağspor’da
 Çerkezköy Haber - 2013-2014 Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına devam eden Tekirdağspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ANLAŞMA SAĞLADI
Birinci etap çalışmalarını tamamlayan Sarı – Siyahlılar, Ramazan nedeniyle kamp çalışmalarına ara verirken, yeni yönetim boş durmayarak 23 yaşında ki orta saha oyuncusu Volkan Sipahi ile sözleşme imzaladı. Sultangazispor’un altyapısında futbol kariyerine başlayan Sipahi, Zeytinburnuspor, Bağcılarspor ve son olarak ta Bartınspor formalarını giydi. Yeni sezonda Sarı – Siyahlı forma için ter dökecek olan Genç oyunu orta sahanın hem sağ hem de sol kanadında çift yönlü olarak görev yapabiliyor.

HEYECANI DİKKATLERDEN KAÇMADI
Öte yandan geçtiğimiz sezon takımının oynadığı 26 maçın 26’sında da görev alan Volkan Sipahi, bu istikrarı ile de futbol otoritelerinin dikkatini çekiyor.Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Tekirdağspor Başkanı Orhan Çebi, As Başkan Ercan Kısa, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu ve Yardımcı Antrenör Bülent Daştan katılırken, genç futbolcu Volkan’ın heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

“HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”
23 Yaşındaki Orta Saha Oyuncusu Volkan Sipahi imza töreninden sonra yaptığı açıklamada; “Tekirdağspor’a transfer olmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyük ve hedefi olan bir camiaya geldiğim için mutluyum. Umuyorum ki güzel bir aile ortamında mücadelemizi vererek, takımımızı hep beraber hak ettiği yere taşıyacağız ”ifadelerini kullandı.

“TRANSFER DEVAM EDECEK”
Yeni gelen yönetim ile beraber 17 futbolcu ile anlaşan Sarı – Siyahlılar BAL Ligi’nin gol kralı Birol’u kadrosunda tutarak yeni sezon’da şampiyonluğun güçlü adaylarından olacağını gösterdi. Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan kaleci Furkan gol kralı Furkan ve orta sahada oynayan Taygun dışında 14 yeni oyuncu ile sözleşme imzalayan Tekirdağspor’ da, Başkan Çebi, transferlerin devam edeceğini ve arzu edilen takımı kuracaklarını belirtti.

0282 726 91 91
0282 747 65 10