Lise için toplanan bağışlarla anaokulu yapılacak

Karaağaç’a lise yapılması için Bir Tuğla Bir Umut adı altında yardım kampanyası başlatan Karaağaç Belediyesi, toplanan paralarla beldeye anaokulu kazandıracak.

Kapaklı 17.07.2013 23:22:00 0
Lise için toplanan bağışlarla anaokulu yapılacak
 PROTOKOL İMZALANDI
Karaağaç Belediyesi ve İl Özel İdare tarafından Atatürk Mahallesi’nde yapılacak olan 100 öğrenci kapasiteli Anaokulu’nun protokolü önceki gün imzalandı. Protokol ile ilgili bilgiler veren Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Karaağaç Belediyesi Anaokulu protokolünü Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ile imzaladık” diyerek anaokulunun Kapaklı, Karaağaç ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Yücel, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel’e, İl Genel meclis üyelerine, Karaağaç Belediyesi meclis üyelerine, belediye personeline ve kampanyaya destekte bulunan şartlı bağış yapan hayırseverlere teşekkür etti.

215 BİN TL’SİNİ BELEDİYE KARŞILAYACAK
Karaağaç'a meslek lisesi kazandırma projesi olan 1 tuğla 1000 umut kampanyası kapsamında toplanan 215 bin TL’nin de yapılacak olan anaokuluna harcanacağını belirten Yücel “Beldemize yapılması planlanan meslek lisesinin bakanlığın yatırım planına alınması ile birlikte kampanyada topladığımız parayı şartlı olarak anaokula bağışladık.  215 bin TL’si Karaağaç Belediyesi, kalan parası İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından karşılanacak anaokulunun ismi ise Karaağaç Belediyesi anaokulu olacak” bilgisini verdi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10