HABER’de 13. yıl coşkusu

Çerkezköy Haber Gazetesi çalışanları ve Haber ailesi, gazetenin kuruluşunun 13.yılı dolayısıyla önceki akşam Pera Pastaneleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Marmara Ha

Çerkezköy 17.07.2013 23:25:00 0
HABER’de 13. yıl coşkusu
 ÇALIŞANLAR AİLELERİ İLE BİRLİKTE KATILDI
Çalışanların aileleri ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde 13.kuruluş yıldönümü pastasını kesen gazeteci Şaban Kardeş, bir kişi ile yayın hayatına başlayan Çerkezköy Haber Gazetesi’nin 12 yılda önemli mesafe kat ederek yoluna devam ettiğini söyledi. Haber ailesinin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Kardeş, “Çerkezköy Haber Gazetesi’nde sonra bölgenin güçlü sesi olan Marmara Haber Gazetesi’ni yayın hayatına soktuk. Geçtiğimiz hafta da gazetenin ilk denetimini geçirdik” dedi.
 
GAZETE HALKA İNDİ
T Haber’in de önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacağını ifade eden Şaban Kardeş, “RTÜK’ten gerekli izinler alındı. Stüdyo çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde televizyonu da yayın hayatına sokacağız” dedi.  Gazeteciliğini zor bir iş olduğunu fakat bu zor işi severek yaptıklarını söyleyen Kardeş, “Çerkezköy Haber Gazetesi’nden önce Çerkezköy’de 10 kişi haber olurken, Çerkezköy Haber Gazetesi’nin yayın hayatına başlaması ile birlikte gazete halka indi. Çerkezköy Haber Gazetesi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın gazetesi olarak, doğru ve ilkeli bir şekilde yayın hayatına devam edecek” diye konuştu.
 
ÖZVERİLİ BİR EKİBİMİZ VAR
Her akşam gazete bittikten sonra bir sonraki gazetenin heyecanının başladığını söyleyen Gazeteci Şaban Kardeş, “Özverili bir ekibimiz var. Haber ailesi olarak her geçen gün büyüyoruz. Ben özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10