Atatürk İÖO Spor Kulübü destek bekliyor

2012-2013 sezonunda göstermiş olduğu büyük başarıyla Bölgesel Amatör Lig’den üçüncü lige yükselen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı lige katılım paras?

18.07.2013 23:12:00 0
Atatürk İÖO Spor Kulübü destek bekliyor
 Çerkezköy Haber- Yakalamış olduğu büyük başarıyla ilçemizi 3.Ligde temsil etmeye hak kazanan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı destek bekliyor.

“KATILIM PAYINI YATIRDIK”
3.Lig’e yükselme maçları için gittiği Kocaeli’nde grup maçlarının ardından final maçında karşılaştığı İTÜ Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımını  3-1’lik sonuçla geçerek büyük bir başarının altına imza atan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı 2013-2014 sezonu öncesi destek bekliyor. Takımın 15 Temmuz itibariyle lige katılım parasını yatırdığını belirten Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Serhad Alışkın “ Bu yıl 3.Ligde mücadele edeceğiz. Maddi yönden ligde yer almak için sponsor arayışlarımız var. Ligde mücadele etmek sadece katılım payı yatırmakla olmuyor” dedi.

“LİGDE YER ALMAK İSTİYORUZ”
Ligde yer almak için desteğin şart olması gerektiğini ifade eden Alışkın “ O nedenle bize destek olmak isteyen herkesi bekliyoruz. Takımımız ve transferlerimiz hazır. Gerekli desteği görür isek ligde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Katılamazsak Çerkezköy’de ki salon sporları da sona ermiş oluyor. Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı olarak Trakya’da üçüncü ligde yer alacak tek takımız. O yüzden herkesten destek bekliyoruz” diye konuştu.

“YAZ OKULU KURSLARI DEVAM EDİYOR”
Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü’nün yaz spor okulu kursları tüm hızıyla sürdüğünü de belirten Alışkın “ Tüm yaş grupları için düzenlenen Yaz Spor Okulu 24 Haziran’da başladı, 29 Ağustos’ta yapılacak son dersle birlikte yaz okulumuz sona erecek. Öğrencilerimiz, branşında uzman antrenörlerimiz eşliğinde 2 hem spor yapıyorlar hem de spor yaparken eğleniyorlar. Yaz Spor Okullarında öğrencilere ücretsiz servis imkanı da sağlıyoruz. Futbol derslerimiz Kızılpınar Halı Saha’da Pazartesi ve Çarşamba günleri; Voleybol derslerini Salı ve Perşembe günleri, Pakize Narin Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda; Basketbol derslerini Pakize Narin Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda Pazartesi ve Çarşamba günleri ve yüzme derslerini ise Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düzenliyoruz.’’ açıklamasında bulundu. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10