MHP’liler iftarda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından önceki akşam iftar yemeği verildi. Ege Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Merkez Yönetim Kur

Çerkezköy 18.07.2013 23:24:00 0
MHP’liler iftarda bir araya geldi
 ÖNCE MİLLETİM, SONRA PARTİM, SONRA BEN
İftar yemeğinde konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, yemeğe katılan tüm partililere teşekkür etti. MHP’li Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel de, MHP’nin kimsenin stepnesi, yedeği olmadığını vurgulayarak “MHP her zaman bu ülkede güvenilir, saygın, milletin gönlünde yer etmiş bir siyasi partidir. MHP’nin en kısa zamanda iktidara geleceği muhakkaktır. Bizler yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğin Türkiye’sinde MHP söz sahibi olacaktır. Yeni kurulan Kapaklı ilçemizde MHP söz sahibi olacaktır. MHP sadece Türk Milletiyle ittifak yapar. Ben de  sadece MHP Kapaklı ile ittifak yaparım. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi “Önce Milletim Sonra Partim Sonra Ben” anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi.

3 HİLALİ ASMAK BİZE NASİP OLACAK
Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ise konuşmasında, seçimlere kısa bir süre kaldığını anımsattı. Kapaklı’nın ilçe olduğunu söyleyen Belen “8 ay sonra Kapaklı ilçemizin bayrak direğine 3 hilali asmak sizlere ve bizlere nasip olacaktır. Teşkilatımız güzel çalışmalar yapıyor.  Ben MHP Tekirdağ Milletvekili olarak meclisin tatile girmesi nedeniyle 1 Ekim’e kadar bölgede gece gündüz demeden ‘Allah çalışana verir’ zihniyetiyle çalışacağım” dedi.

AMPÜLÜ BERABER PATLATACAĞIZ
Ak Parti’nin çöküşe geçtiğini ileri süren Belen “Tabanı MHP’ye doğru kayıyor. Bunun telaşına düşen Ak Parti ağzını bozarak genel başkanımıza yönelik ahlaksızca sataşmalar yapıyor. Bunların sonucunda 30 Martta yapılacak olan mahalli idare seçimlerinde ampulü beraber patlatacağız” diye konuştu.

TOPA TUTTU
MHP MYK üyesi Av.Özcan Pehlivanoğlu ise Ak Parti hükümetini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı adeta topa tuttu. Türk milletinin istikbalinin tehlikede olduğunu ileri süren Pehlivanoğlu “Çerkezköy’de Kapaklı’da binlerce insan yaşıyor ama sizler buradasınız. Sizler Nasrettin Hoca’nın misali gibi burada olmayanlara anlattıklarımızı anlatın, Çerkezköy’ün belediye başkanı Erzurumlu. Erzurumlulara 15-20 gündür soruyorum, yarın sokakta siz de bir Erzurumlu görürseniz sorun Erzurum Dadaş diyarı İslam’ın ve Türklüğün kalesi Erzurum Kuzey Kürdistanda mı? Değil mi? Bu hükümet Erzurum’u Kuzey Kürdistan’ın içine bırakmıtır. Onun için istikbalimiz tehlikededir diyoruz. Oysaki Rus’un işgaline Ermeni’nin zulmüne uğramış olan Dadaşlar bu iktidara ve Başbakan’a en ağır şekilde cevap vermeliydi. Mitinglerimize katılan Dadaşlar bu cevabı verdiler ama bu yetmez. Çerkezköy’deki, Çorlu’daki, Kapaklı’daki Dadaş da bu cevabı en ağır şekilde vermelidir. Geçen gün Şırnak Havaalanına bir bölücünün adını vereceğim dedi başbakan. O zaman ben size soruyorum Şanlıurfa’daki havaalanına da Abdullah Öcalan havaalanı mı diyecek bu adam?  Şerafettin Elçi’nin adını Şırnak Havaalanına veren yarın da Şanlıurfa havaalanına Abdullah Öcalan havaalanı deyiverir” diye konuştu.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10