OSB yönetimi bu kez esnafları bir araya getirdi

İlk toplu iftarını Tekirdağ protokolü, sanayiciler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri için düzenleyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, önceki

Çerkezköy 18.07.2013 23:24:00 0
OSB yönetimi bu kez esnafları bir araya getirdi
 KATILIM YOĞUN OLDU
Önceki akşam Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Sami İkizler, M. Zeki Gürcün, Abdurrahman Çiçek ve Ercan Çorbacı, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Karaoğlu, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Başkan Vekili M.Gürdal Adal, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Hasan İşcan, Süleyman Ak ve Vehbi Demirtaş, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Özel Çerkezköy Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Çerkezköy İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İlker Börekçi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Rahmi Yılmaz ve Mehmet Savaş, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, ÇTSO Yönetim Kurulu eski üyeleri Ertan Selvili ve Mustafa Asbaş ile çok sayıda davetli katıldı.

KAPIDA KARŞILAYIP KAPIYA KADAR UĞURLADI
ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, ÇOSB Başkan Vekili M.Gürdal Adal, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Asael ve ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. İftarda konuşan Sarıoğlu, iftar programına katılan herkese teşekkür ederek “İftar programımıza katılarak bizleri mutlu ettiniz. Herkesi bir arada gördüğüm için çok gururluyum. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. İnşallah bundan sonraki Ramazanlarda da birlikte iftar açma imkanına sahip oluruz” dedi. İftarın ardından Organize Camii İmam Hatibi Mehmet Doğan tarafından yemek ve şükür duası okundu. Yemek boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Ömer Sarıoğlu, yemeğin ardından yine davetlileri kapıya kadar uğurladı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10