“Tekirdağ’a her şey yakışır”

Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi, Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve diğer parti yetkilileri önceki gün Tekirdağ’da çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Tekirdağ 19.07.2013 22:29:00 0
“Tekirdağ’a her şey yakışır”
 VATANDAŞLARIN YARARINA OLACAK
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Ak Parti heyeti, Başkan Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Mestan Özcan, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Çömez, Muzaffer Destereci, Göksel Karaevli, Galip Öge, Cemil Koçaş ve Genel Sekreter İrfan Ekici tarafından karşılandı. Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve Milletvekili Özlem Yemişçi geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan organ seçimleri sonucunda tekrardan seçilen Başkan Cengiz Günay ve ekibine başarılar diledi. Geçtiğimiz haftalarda Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’ya bir dizi temaslarda bulunmak için ziyaret gerçekleştirmiş ve ziyaretler kapsamında Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve Milletvekili Özlem Yemişçi makamında ziyaret edilerek birçok konuda fikir alışverişinde bulunulmuştu. Ziyaret esnasında Tekirdağ TSO Yönetimi olarak Milletvekili Akbulat’a iletilen parmak iskelenin tekrar açılması ile ilgili durum sıcağı sıcağına masaya yatırılarak çözüme ulaşmak için Özelleştirme İdaresi Başkanı ile iletişime geçildi, konunun inceleneceği ve Tekirdağ’a tekrar parmak iskelenin kazandırılması için ne yapılması gerekiyorsa yapılacağı ve bunun Tekirdağ esnafı, il içi ve il dışından gelen ve adalara yolculuk yapmak isteyen vatandaşların yararına olacağı ifade edildi.

ÖNEMLİ BİR SÜREÇ
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da ziyarette yaptığı konuşmada “Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyor, Tekirdağ’da yaşayan ticaretle uğraşan insanlar olarak birlikte hareket ederek ‘ben’ değil ‘biz’ olmalıyız. Önemli bir dönem önemli bir süreç. Tekirdağ’a her şey yakışır” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10